Παπαρίζου: ο άντρας ο σωστός πρέπει να έχει ατέλειες

12.12.2011
Με αφορμή το νέο της τραγούδι “Mr Perfect” η Έλενα Παπαρίζου μίλησε και για τον τέλειο άντρα που πρέπει να έχει ένα βασικό

Με αφορμή το νέο της τραγούδι “Mr Perfect” η Έλενα Παπαρίζου μίλησε και για τον τέλειο άντρα που πρέπει να έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό: ατέλειες!

"Μου αρέσουν οι ατέλειες στον άνθρωπο. Είναι πολύ ωραίο πράγμα να ανακαλύπτεις τις ατέλειες του άλλου, να του το λες, να τις "επεξεργάζεσαι" και να προσπαθείς να τις χωνέψεις. Νομίζω ότι ΚΑΙ το τονίζεις στον άλλο και επί της ουσίας αυτό είναι το θέμα σε μια σχέση", είπε και ελάλησε η.... τέλεια Έλενα.

Και συνέχισε η Έλενα: "Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθώ να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο σε έναν άντρα. Το λέει και η φίλη μου η Άννα Βίσση: Μην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όπου κι αν είσαι θα σε βρει. Αυτό λοιπόν πιστεύω ότι θα συμβεί από μόνο του", είπε η τραγουδίστρια που όλα κι όλα με την Βίσση πρέπει να κάνει πολύ κολλητή παρέα! Όχι μόνο είναι και οι δυο μόνες και κούκλες αλλά ταιριάζουν και οι απόψεις τους για τους άντρες σύμφωνα με το τραγουδάκι της Βίσση! Εμείς να ευχηθούμε και οι δυο να βρουν αυτό που ψάχνουν και σύντομα γιατί δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, άντρες με ατέλειες θα βρούνε όποια πέτρα και αν σηκώσουν!


Ελένη Αναστασάκη