Η Βίσση ακόμη περιμένει τον μεγάλο...

12.12.2011
Και αν εσύ αναρωτιέσαι πού είναι ο μεγάλος έρωτας και κρύβεται και δεν τον έχεις βρει ακόμη, τότε η Άννα Βίσση τι να πει;

Και αν εσύ αναρωτιέσαι πού είναι ο μεγάλος έρωτας και κρύβεται και δεν τον έχεις βρει ακόμη, τότε η Άννα Βίσση τι να πει; Η σταρ μίλησε στην Real Life και αποκάλυψε με μια δήλωση κάτι που δεν το περιμέναμε από εκείνη: "Περιμένω ακόμα τον μεγάλο έρωτα να έρθει!".

Και αν νομίζεις ότι ολόκληρη Βίσση θα έχει ουρά έξω από το σπίτι της να την παρακαλάνε, τότε έρχεται η απάντηση της να σε προσγειώσει στην πραγματικότητα: "κι εγώ στο ψάξιμο είμαι πάντως…", λέει η ίδια. Και ποιος είναι άραγε ο έρωτας εκείνος που την σημάδεψε; "Δεν ξεχωρίζω έναν. Ίσως γιατί είμαι ρομαντική και περιμένω ακόμα τον μεγάλο έρωτα να έρθει!" αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο σίγουρη ότι: "για πάντα μαζί. Ίσως δεν υπάρχει τελικά".

Δεν λέει όχι όμως και σε ένα δεύτερο γάμο, αν βρεθεί ο κατάλληλος: "όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή", καταλήγει και σαν να την πιστεύω! Δηλαδή άμα δεν βρίσκει και ολόκληρη Βίσση άντρα καταλαβαίνεις…

Κρίση κούκλες μου, κρίση....Οικονομική και αισθηματική! Ας ελπίσουμε τώρα πια που είναι γιορτές να της τον φέρει ο Άγιος Βασίλης!

Ελένη Αναστασάκη