Ποια διάσημη πρώην του απάτησε ο Λάμπης με την Αδάμ;

24.11.2011
Πριν πολλά πολλά χρόνια και μετά τον θυελλώδη έρωτα που έζησε με την Άννα Βίσση, ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε σχέση με την Γιολάντα Διαμαντή, η οποία μετά τα μέσα της δεκαετίας του 90 ήτο από τα πιο... hot τηλεοπτικά πρόσωπα!

Πριν πολλά πολλά χρόνια και μετά τον θυελλώδη έρωτα που έζησε με την Άννα Βίσση, ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε σχέση με την Γιολάντα Διαμαντή, η οποία μετά τα μέσα της δεκαετίας του 90 ήτο από τα πιο... hot τηλεοπτικά πρόσωπα! Για να σου θυμίσω τις εποχές εκείνες, Διαμαντή και Λιβιεράτος ήταν από τα πιο γνωστά ζευγάρια της showbiz, ενώ η Γιολάντα για χάρη του Λάμπη (που γνώριζε τεράστιο σουξέ στον κοριτσόκοσμο) είχε γίνει... Αλίκη Βουγιουκλάκη στις «Διπλοπενιές» και δεν υπήρχε βράδυ που να μην βρισκόταν στις «Χάντρες», όπου ο τότε καλός της τραγουδούσε με το νεοφερμένο, Αντώνη Ρέμο.

Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε και κανείς δεν έμαθε το λόγο. Ο Λιβιεράτος παντρεύτηκε την Εύη Αδάμ, η Γιολάντα έκανε τη δική της οικογένεια κι εκείνος ο έρωτας είχε ξεχαστεί. Μέχρι που οι δύο πρώην συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στη ραδιοφωνική εκπομπή της Διαμαντή και του Βαγγέλη Περρή, όπου ο αοιδός ήταν καλεσμένος. Και μάντεψε: μετά από 15 χρόνια αποκάλυψαν για ποιο λόγο χώρισαν.

Γιατί ναι, πολύ αργά ή γρήγορα τα πάντα μαθαίνονται. Κι εμείς μόλις μάθαμε διά στόματος Γιολάντας ότι ο Λιβιεράτος την απάτησε με την Αδάμ γι αυτό και χώρισαν. Και πάρτον κάτω το δικό σου. Ο Λάμπης στα αστεία είπε «ό χωρίσαμε και το έσωσα το κοριτσάκι, αφού βρήκε έναν άνδρα με τα μυαλά μέσα». Και κάπου εκεί τους «πλημμύρισαν» οι αναμνήσεις και η Διαμαντή έγινε λαλίστατη, προχωρώντας σε... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Έτσι, αποκάλυψε ότι ενώ ο Λάμπης της είχε πει ότι θα επισκεπτόταν τον πατέρα του στο νοσοκομείο κι εκείνη πήγε με έναν φίλο της σε κουλό εστιατόριο, μπαίνει μέσα και τι είδε; Τον τότε αγαπημένο της με την Αδάμ σε τρυφερές στιγμές να τρώνε. Και τι έκανε η απατημένη Γιολάντα; Βγήκε έξω, έκανε εμετό από την αηδία και το σοκ κι αφού επέστρεψε, χώρισε... Απλά πράγματα! Βρε τι μαθαίνει κανείς στα... γεράματα!