Σοκ για κόρη Φουστάνου: Έβαλαν βόμβα στο μαγαζί της!

24.11.2011
Δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το σοκ από την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του και τις δύσκολες ώρες που πέρασε στα χέρια των ληστών κι ένα περίεργο συμβάν ήρθε να προκαλέσει νέο πονοκέφαλο στον Ανδρέα Φουστάνο.

Δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το σοκ από την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του και τις δύσκολες ώρες που πέρασε στα χέρια των ληστών κι ένα περίεργο συμβάν ήρθε να προκαλέσει νέο πονοκέφαλο στον Ανδρέα Φουστάνο. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Ciao, με διαφορά λίγων ωρών από τη ληστεία, η κόρη του Ιζαμπέλα τον ενημέρωνε ότι βρέθηκε μία αυτοσχέδια βόμβα κάτω από το μαγαζί με είδη γάμου που διατηρεί στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς.

Ευτυχώς, εντοπίστηκε εγκαίρως και εξουδετερώθηκε, ενώ ο Φουστάνος μιλώντας στο περιοδικό δεν μπορεί να εξηγήσει με βεβαιότητα ποιος ήταν ο στόχος των δραστών. Όσο για το τι θα γινόταν, αν ο μηχανισμός δεν εξουδετερωνόταν εγκαίρως; «Αν είχε εκραγεί θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και στο μαγαζί μου. Ενδεχομένως, όμως, να έσκαγε σε λάθος χρονική στιγμή και ίσως να είχαμε τραγικές συνέπειες. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, γιατί αυτό μας έλειπε τώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά η κόρη του Φουστάνου.