Ερωτική φωλιά "έχτισε" ο Πάτινσον για τη Στιούαρτ

23.11.2011
Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο Cover Media, το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «Twilight» δεν έφτιαξε το… σπιτικό του μόνο στον κινηματογράφο, αλλά και στην πραγματική ζωή.

Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο Cover Media, το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του «Twilight» δεν έφτιαξε το… σπιτικό του μόνο στον κινηματογράφο, αλλά και στην πραγματική ζωή.

Ως μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) φαίνεται ότι ανέλαβε την υποχρέωση να βρει την κατάλληλη φωλίτσα για εκείνον και την αγαπημένη του, Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Μάλιστα αν κρίνουμε από τις πληροφορίες του RadarOnline.com… τα κατάφερε περίφημα!

Με την Κρίστεν να βρίσκεται αυτό τον καιρό στη βρετανική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας της με τίτλο «Η Χιονάτη και ο κυνηγός», το ζευγάρι αποφάσισε να μην ξοδέψει τον χρόνο του στα ξενοδοχεία, αλλά να προχωρήσει σε κάτι πιο… προσωπικό. Μια πρόβα τζενεράλε για κάτι πιο επίσημο; Ίσως! Πάντως, οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν ιδιαίτερα το νέο τους σπίτι στο Νότινγκ Χιλ.

«Το πανάκριβο, υπερμοντέρνο διαμέρισμα είναι διακοσμημένο σε γήινες, ουδέτερες αποχρώσεις με μίνιμαλ χαρακτηριστικά. Η σκάλα οδηγεί σε μια κρεβατοκάμαρα τύπου λοφτ, ενώ η ανοιχτή κουζίνα είναι τέλεια για κάποιον που θέλει να μαγειρέψει ένα ρομαντικό δείπνο για δύο», αναφέρει το RadarOnline.com όπου υπογραμμίζεται η εντυπωσιακή θέα του Λονδίνου και του ουρανού του που προσφέρεται από την ταράτσα τύπου ντεκ που υπάρχει στον πάνω όροφο του σπιτιού.

Βέβαια, δεν έγινε γνωστό πόσο καιρό θα μείνει το διάσημο ζευγάρι εκεί, αφού λέγεται ότι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει που θα ζήσουν μόνιμα: στο Λονδίνο ή στο Λος Άντζελες.

Κατά τα άλλα, και ενώ η τέταρτη και προ τελευταία ταινία της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς «Χαραυγή Μέρος Πρώτο» παίζεται ήδη στη μεγάλη οθόνη, ο Ρόμπερτ συμμετέχει αυτό τον καιρό στο «Cosmopolis» του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ, ο οποίος έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό ηθοποιό.

Ζωή Κίττα