Ξεσπάει η Κοκκίνου: «Είμαι με τον Μπόγρη»! Ακούσατε;;;

23.11.2011
Μια των δημοσιευμάτων, δυο των δημοσιευμάτων, ήρθε η Έλλη η Κοκκίνου και φούντωσε η κοπέλα. Έξαλλη είναι η αοιδός με τα τελευταία δημοσιεύματα που την ήθελαν όχι μόνο να έχει χωρίσει με τον Γιώργο τον Μπόγρη,

Μια των δημοσιευμάτων, δυο των δημοσιευμάτων, ήρθε η Έλλη η Κοκκίνου και φούντωσε η κοπέλα. Έξαλλη είναι η αοιδός με τα τελευταία δημοσιεύματα που την ήθελαν όχι μόνο να έχει χωρίσει με τον Γιώργο τον Μπόγρη, αλλά να έχει βρει κιόλας τον αντικαταστάτη, έναν 44χρονο επιχειρηματία από την Κύπριο.

Η Έλλη σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Hello» βάζει τα πράγματα στη θέση τους και αποκαλύπτει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει Κύπριος, αλλά συνεχίζει να είναι ζευγάρι με τον Μπόγρη!!! Ω ναι.

«Δεν συνηθίζω να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω τα πράγματα» δηλώνει αλλά τούτη τη φορά αποφάσισε να το κάνει γιατί θεώρησε πως με αυτόν τον τρόπο θίγονται άνθρωποι και καταστάσεις. Έτσι, ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν υπήρχε σχέση με Κύπριο επιχειρηματία. «Φήμες πάντα υπάρχουν για όλους. Είναι κάποια πράγματα όμως που με ξεπερνάνε».

Όσο για τον νεαρό μπασκετμπολίστα; «Αν και δεν αφορά κανέναν, ναι η σχέση αυτή συνεχίζει να υπάρχει. Ψέματα δεν θα σας έλεγα.. Θα αρκεστώ όμως σε αυτό. Απλώς όταν θίγεται ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου με αυτά που λέγονται και αφορμή είμαι εγώ, δεν μου αρέσει».

Και η απορία που σου δημιουργείται (λέμε τώρα) είναι η εξής απλή: Γιατί έχουμε καιρό να δούμε κοινή τους φωτογραφία; Η Κοκκίνου έχει κι εδώ την απάντηση: «Το καλοκαίρι ήταν αφιερωμένο στον Αλέξανδρο. Έκανα διακοπές με το παιδί μου στο εξοχικό. Όταν επιστρέψαμε, δεν ξέρω γιατί δεν είδατε φωτογραφίες μας. Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα».