Ο Σάκης παρακαλάει την Κάτια να τον "πάρει"

11.11.2011
Όλα τα έχουμε ακούσει σε αυτό τον κόσμο, αλλά αυτό πάει πολύ, πάρα πολύ. Χθες λοιπόν ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή

Όλα τα έχουμε ακούσει σε αυτό τον κόσμο, αλλά αυτό πάει πολύ, πάρα πολύ. Χθες λοιπόν ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" -που την περιμέναμε πολύ καιρό τώρα- και μίλησε για όλα: την Κάτια, τον έρωτα και φυσικά για τα παιδιά του.

Ο Ρουβάς που λες, εκτός του ότι είναι ο απόλυτος χαζομπαμπάς αποκάλυψε στον Κωστόπουλο διάφορα, μεταξύ των άλλων ότι: "η πρώτη μου φορά. Ένας τεράστιος έρωτας ξαφνικά στη ζωή μου", μιλώντας όχι για την Κάτια αλλά για την κόρη του Αναστασία.

Όσο για το νεογέννητο γιόκα του, ποια είναι η σχέση του; "θα εξελιχθεί στη διάρκεια. Έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι πως θα πηγαίνουμε μαζί για μπάλα, για βουτιές και άλλα τέτοια", είπε ο Σάκης και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να γίνεται όλο και πιο ερωτεύσιμος αν και πατέρας και πως είναι δυνατόν να ξεφύγω από την μάστιγα της ρουβίτσας.

Και αν νομίζεις χρυσή μου ότι η Κάτια παρακαλάει τον Σάκη να την αποκαταστήσει κάνεις μέγα σφάλμα, εκείνος πέφτει γονατιστός και εκείνη δεν ενδίδει με τίποτα: "Την παρακαλάω χρόνια τώρα αλλά δεν θέλει", λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου και πραγματικά ο φθόνος μου για αυτή την Ζυγούλη ολοένα και μεγαλώνει.

Όμως ο Σάκης μίλησε και για άλλα πολλά όπως για το ότι έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του και ότι πέρασε δύσκολα: "Έχω δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Δουλεύω 20 χρόνια και προέρχομαι από φτωχή οικογένεια. Ο,τι κατάφερα, το κατάφερα με τον ιδρώτα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 12", λέει ο Σάκης και μου έρχεται να δακρύσω.

Αχ και αυτή η Κάτια δεν το κάνει το ….ψυχικό, γιατί θα τρελαθώ χρυσή μου δεν το γλιτώνω!

Ελένη Αναστασάκη