Ντύνεται γαμπρός για τέταρτη φορά ο Δάντης!

11.11.2011
Ο Χρήστος Δάντης, ντύνεται και πάλι γαμπρός! Πάνω λοιπόν που έβγαλε τα γαμπριάτικα ετοιμάζεται να τα ξαναφορέσει,

Ο Χρήστος Δάντης, ντύνεται και πάλι γαμπρός! Πάνω λοιπόν που έβγαλε τα γαμπριάτικα ετοιμάζεται να τα ξαναφορέσει, μιας και η έκδοση του διαζυγίου του από τη Φλώρα Θεόδωρου έχει πάρει πλέον την τελική ευθεία και εκείνος ετοιμάζεται να ανέβει για μια ακόμη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας ανενόχλητος από δεσμεύσεις με την αγαπημένη του Τζένη Βουτσινού!

Ο τραγουδιστής λοιπόν με την κουκλίτσα του Τζένη, σκόπευαν να κάνουν την βάφτιση της κόρης του και τον γάμο μαζί πακέτο, αλλά όμως επειδή τυπικά δεν είχε λήξει το θέμα του διαζυγίου, περιορίστηκα στην βάφτιση αρχικά που έγινε το καλοκαίρι και ο γάμος τώρα έχει μπει στην τελική ευθεία: "Ο γάμος μας θα γίνει σύντομα, πιστεύω το καλοκαίρι", δήλωσε ο Δάντης στο Star που σκόπευε να αποκαταστήσει και αυτή τη σύντροφο του.

Αυτό όμως που με καίει είναι πόσους γάμους έχει κάνει ο Δάντης και πόσοι του μένουν διαθέσιμοι; Αυτός το λοιπόν είναι ο τέταρτος γάμος του, που έχει κάνει άλλους δύο θρησκευτικούς (ένα να σου θυμίσω με την Κατερίνα Τοπάζη και έναν με την Λίτς Γιαγκούση) και έναν πολιτικό με την Φλώρα Θεοδώρου και άρα του μένει ένας ακόμη θρησκευτικός στο τσεπάκι μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! Άντε με το καλό λοιπόν και εμείς να ευχηθούμε να είναι και ο τυχερός του!

Ελένη Αναστασάκη