JLo: νέο αμόρε έβαλε τον Κούπερ στον... πάγο

11.11.2011
Μία φορά θα μπορούσε να θεωρηθεί τυχαία, αλλά όταν συμβαίνει και δεύτερη –και μάλιστα κοντινή- αυτό σημαίνει ότι στο θέμα υπάρχει… ζουμί!

Μία φορά θα μπορούσε να θεωρηθεί τυχαία, αλλά όταν συμβαίνει και δεύτερη –και μάλιστα κοντινή- αυτό σημαίνει ότι στο θέμα υπάρχει… ζουμί!

Μετά την εμφάνισή της στα βραβεία Glamour η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έσκασε μύτη δις έχοντας έναν εντυπωσιακό –αγνώστων λοιπών στοιχείων- νεαρό.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά την εμφάνισή τους στο City Hotel της Νέας Υόρκης όπου ο νέος βγήκε με χαμηλωμένο κεφάλι και φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, λεπτά πριν ακολουθήσει χαμογελώντας και ποζάροντας πρόσχαρα για τους φωτογράφους η Λόπεζ μαζί με τα δίδυμα παιδιά της και την επίσημη συνοδεία της.

Το καλογυμνασμένο σώμα του, το οποίο καλύπτει σε μεγάλο βαθμό με τατουάζ είναι προς στιγμή το μοναδικό χαρακτηριστικό στοιχείο που έχουμε για τον άντρα, ο οποίος φαίνεται να έχει βάλει στο περιθώριο τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper).

Ο γνωστός ηθοποιός λέγεται ότι ήταν ο πιο πρόσφατος σύντροφος της Τζένιφερ μετά το διαζύγιό της από τον Μάρκ Άντονι (Mark Anthony), ο οποίος παρεμπιπτόντως έκανε επίσης την πρώτη εμφάνιση με μια μυστηριώδη, εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του.

Επιπλέον, πληροφορίες του περιοδικού “Life and Style” θέλουν την Τζένιφερ να πήρε την απόφαση να μη δεσμευτεί περισσότερο με τον Μπράντλεϊ εξαιτίας της «φήμης» του.

«Όλα γυρίζουν γύρω από τον Μπράντλεϊ. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα, ειδικά σαν την ντίβα Λόπεζ να μείνει κοντά σε έναν τέτοιο άντρα», μεταφέρουν οι πηγές.


Προς το παρόν, στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τη 42χρονη λατίνα σταρ στην τελευταία της επιτυχία “I' m into you".

Ζωή Κίττα