Μενεγάκη: Φοβάται να παντρευτεί τον Ματέο;

10.11.2011
Αυτή την εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα των life style περιοδικών, όπου όλα αναφέρονται στη ρομαντική απόδραση του ζεύγους που ήταν δώρο εκείνου για τα γενέθλια της. Και όλα δεν παραλείπουν να τονίσουν πόσο ερωτευμένοι είναι Ελένη και Ματέο, οι οποίοι με κάθε

Αυτή την εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα των life style περιοδικών, όπου όλα αναφέρονται στη ρομαντική απόδραση του ζεύγους που ήταν δώρο εκείνου για τα γενέθλια της. Και όλα δεν παραλείπουν να τονίσουν πόσο ερωτευμένοι είναι Ελένη και Ματέο, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία ξεκλέβουν λίγο χρόνο για να είναι τα δυο τους και να ζουν τον έρωτα τους, που καλά κρατεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Και μέσα σε αυτά τα τρυφερά (σνιφ, σνιφ) δημοσιεύματα, έρχεται ένα δημοσίευμα του περιοδικού Ciao να μας ταράξει πάνω που άρχισαν να μας παίρνουν τα ζουμιά. Στο ροζ συννεφάκι των ερωτευμένων ένα γκρίζο έρχεται να το απειλήσει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν και Ελένη με Ματέο είναι πολύ ερωτευμένοι και θα ήθελαν πολύ να επισημοποιήσουν τη σχέση τους (εξάλλου η Ελένη πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της έβγαλε τα εσώψυχα της, αφήνοντας υπονοούμενα) υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που δεν τους αφήνουν να προχωρήσουν. Κάποιες αμφιβολίες και φόβοι κυρίως από την πλευρά της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μενεγάκη είναι επιφυλακτική επειδή θέλει αυτός ο γάμος να πετύχει. Κι επειδή ήδη στη σχέση της έχουν εμφανιστεί διάφορα προβλήματα, είναι διπλά επιφυλακτική. Βλέπεις, το καλοκαίρι εκτός από ήλιο, θάλασσα και το αγόρι της, υπήρχαν και προβλήματα με εκείνο, κυρίως οικονομικής φύσεως. Η μητέρα της όλο το καλοκαίρι είχε έντονες διαφωνίες με τον «γαμπρό» που πολλές φορές κατέληγαν σε καβγάδες, ενώ διαφωνίες είχε και το ζευγάρι. Και μπορεί αυτή την περίοδο να έχουν περιοριστεί, το κλίμα παραμένει τεταμένο.

Κι αν η αγάπη δεν έρθει μεταξύ «πεθεράς» και «γαμπρού» πολύ δύσκολα η Ελένη θα προχωρούσε σε ένα τόσο σοβαρό βήμα. Επίσης, η παρουσιάστρια είναι μυτερά τριών παιδιών και μπορεί ο Ματέο να έχει άριστες σχέσεις μαζί τους, ως μάνα που είναι θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι ο γάμος θα έχει την έγκριση τους και η νέα οικογένεια της δεν θα τα επηρεάσει αρνητικά. Any way, το σίγουρο είναι ότι το ζεύγος είναι ερωτευμένο και όπως καταλήγει το δημοσίευμα... «θέλουν να είναι μαζί, αλλά δεν ξέρουν πώς». Και λέω εγώ: σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...