Και κλάααααμα ο Sakis: Τον «έφτυσε» η Τατιάνα!

10.11.2011
Δεν φτάνει τους Sakis του Ρουβά η οργή, η αγανάκτηση, τα νεύρα που έχει αυτές τις μέρες με τους πολιτικούς και που δεν μπορούν να καταλήξουν σε ένα πρωθυπουργό, έχει και την Τατιάνα Στεφανίδου να του ρίχνει το ηθικό κατάχαμα

Δεν φτάνει τους Sakis του Ρουβά η οργή, η αγανάκτηση, τα νεύρα που έχει αυτές τις μέρες με τους πολιτικούς και που δεν μπορούν να καταλήξουν σε ένα πρωθυπουργό, έχει και την Τατιάνα Στεφανίδου να του ρίχνει το ηθικό κατάχαμα στα πατώματα. Και άντε να του σηκωθεί (το ηθικό) μετά από τέτοιο «φτύσιμο» που του έριξε η Τατιάνα. Το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα από την ανατριχίλα.

Στην εκπομπή «Μίλα» (και πριν ασχοληθεί η παρουσιάστρια με τις πολιτικές εξελίξεις) με τα κορίτσια της είχαν μία από τις γνωστές συζητήσεις τους για άντρες κτλ. Ώσπου, πάνω στην κουβέντα η Τατιάνα εκτοξεύει την ανατριχιαστική ατάκα: «Δεν θα μπορούσα να ερωτευτώ τον Ρουβά». Μπρρρρ. Σόκι και δέος. Βουβαμάρα στο κοινό και στα υπόλοιπα τέσσερα κορίτσια.

Όλες οι γυναίκες ξελιγώνονται στη θέα του «ειδώλου» και του κορμιού αυτού και η Τάτυ απλά τον σνομπάρει και τον «φτύνει. Κι εξηγεί γιατί δεν της αρέσει ο Sakis και γιατί δεν θα μπορούσε να τον ερωτευτεί. Στο σημείο αυτό ο Νίκος Ευαγγελάτος παίρνει βαθιά ανάσα ανακούφισης. Ο φόβος και ο τρόμος (και ο σκληρός ανταγωνισμός) για τους υπόλοιπους άνδρες, για εκείνον δεν αποτελεί... απειλή!

Στη Στεφανίδου, λοιπόν, δεν αρέσει ο Ρουβάς επειδή δεν είναι του γούστου της οι γελαστοί άνδρες. Προφανώς, θέλει το αρσενικό βαρύ ασήκωτο, και όχι τεκνό. Φωτογραφία τον είχαμε τον Ευαγγελάτο την ώρα της περιγραφής. «Ναι βρε παιδιά δεν μπορώ αυτό το “γελαστό” όλη την ώρα και το “μιλάω σε όλους και χαμογελάω”. Θέλω κάτι πιο... όχι σε στυλ “τεκνό” πάντως