Σε δημοπρασία το νεκροκρέβατο του Τζάκσον

10.11.2011
Δύο μέρες μετά τη λήξη της δίκης για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ και την καταδίκη του προσωπικού γιατρού του, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή μιας πολύ ιδιαίτερης δημοπρασίας.


Δύο μέρες μετά τη λήξη της δίκης για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ και την καταδίκη του προσωπικού γιατρού του, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή μιας πολύ ιδιαίτερης δημοπρασίας.

Διάφορα προσωπικά αντικείμενα του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) μεταξύ των οποίων και το κρεβάτι στο οποίο βρέθηκε νεκρός στις 25 Ιουνίου 2009 πρόκειται να μπουν στο… σφυρί σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο Julien τον επόμενο μήνα.

Και για όσους αναρωτιούνται… το κρεβάτι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά τα σεντόνια έχουν αλλαχθεί –ευτυχώς!

Άλλα κομμάτια που θα δημοπρατηθούν είναι ένας καθρέφτης από τον πιο προσωπικό χώρο του σταρ, όπου κανείς άλλος δεν επιτρεπόταν να μπει ποτέ, επάνω στον οποίο υπήρχε ένα μήνυμα που ο Τζάκο είχε σκαλίσει για τον εαυτό του καθώς προετοιμαζόταν για τη συναυλία που δεν έγινε ποτέ.

"ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, τελειότητα, Μάρτιο και Απρίλιο. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Μάιο", έγραφε το μήνυμα σύμφωνα με του υπεύθυνους του Julien.

Επίσης, ένας μαυροπίνακας από την κουζίνα επάνω στον οποίο βρίσκεται γραμμένο το εξής: "Εγώ αγαπώ τον Μπαμπά (με καρδούλα στη θέση του 'αγαπώ'. ΧΑΜΟΓΕΛΑ είναι δωρεάν", αναμένεται να ξεπεράσει τα $400.

Η δημοπρασία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου και οι ειδικοί περιμένουν να… ξεπουλήσει.

Τα αντικείμενα προέρχονται όλα από το σπίτι του Μάικλ Τζάκσον στο Χόλμπι Χιλς της Καλιφόρνια, όπου έμενε μαζί με τα τρία παιδιά του από τον Δεκέμβριο του 2008. Παρεμπιπτόντως, και η έπαυλη –στο σύνολό της- έχει βγει προς πώληση.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι όλο και περισσότερα παράξενα αντικείμενα (!) διασήμων βγαίνουν σε δημοπρασία με πιο πρόσφατο το... δόντι του Τζον Λένον!

Στο μεταξύ, οι ένορκοι στην πολύκροτη δίκη που έληξε προχθές έκριναν τον δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ (dr. Conrad Murray) ένοχο για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και τον έστειλαν κατευθείαν στη φυλακή. Η τελική ποινή αναμένεται να ανακοινωθεί, αλλά μέχρι τότε η προσωπικός γιατρός το Τζάκσον παραμένει υπό κράτηση.

Ζωή Κίττα