Ποιος διάσημος ηθοποιός είναι ένα χρόνο άνεργος;

10.11.2011
Στο μυαλό μας οι περισσότεροι έχουμε την εικόνα ότι οι ηθοποιοί είναι οικονομικά εξασφαλισμένοι και ότι σιγά μην τους έχει χτυπήσει αυτούς η κρίση. Έλα, όμως, που αυτό σε πολλές περιπτώσεις (γιατί υπάρχουν και κάποιοι που επιβεβαιώνουν

Στο μυαλό μας οι περισσότεροι έχουμε την εικόνα ότι οι ηθοποιοί είναι οικονομικά εξασφαλισμένοι και ότι σιγά μην τους έχει χτυπήσει αυτούς η κρίση. Έλα, όμως, που αυτό σε πολλές περιπτώσεις (γιατί υπάρχουν και κάποιοι που επιβεβαιώνουν την άποψη μας) ηθοποιών απέχει πολύ από την πραγματικότητα και ο ένας μετά τον άλλον ηθοποιό κι από τα γνωστά ονόματα, αποκαλύπτουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα ελέω κρίσης. Μετά τον Γιάννης Μποσταντζόγλου που πριν λίγο καιρό δήλωσε ότι είναι στο ταμείο ανεργίας, ήρθε η σειρά του Κρατερού Κατσούλη να δηλώσει το ίδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένης» και αποκάλυψε ότι τον έχει επηρεάσει και εκείνον η κρίση αφού είναι άνεργος από τον περασμένο Ιανουάριο. Μία μικρή παρένθεση: Στο τέλος της σεζόν δεν παρουσίαζε μία ανδρική εκπομπή στον ΣΚΑΙ; Ο Κατσούλης, όπως εξήγησε έχει μεγάλο άγχος, διότι είναι πατέρας ενός νεογέννητου μωρού και πλέον οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Και να σκεφτείς, όπως διαπίστωσε και ο ίδιος, αυτή την περίοδο είναι άνεργη και η σύζυγός του, Κατερίνα Καραβάτου.