Ο άγνωστος γάμος του fab Μέρλου!

10.11.2011
Τους Ηλία Ψινάκη, Τρύφωνα Σαμαρά και Λάκη Γαβαλά περιμέναμε να κλέψουν την παράσταση από το Fab5, αλλά να που πέσαμε έξω, αφού η έκπληξη του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 είναι άλλος... Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μέρλος.

Τους Ηλία Ψινάκη, Τρύφωνα Σαμαρά και Λάκη Γαβαλά περιμέναμε να κλέψουν την παράσταση από το Fab5, αλλά να που πέσαμε έξω, αφού η έκπληξη του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 είναι άλλος... Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μέρλος. Ο γνωστός αρχιτέκτονας μέσα στις δύο εβδομάδας που έχει μπει στην τηλεοπτική πραγματικότητα, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και ναι να αποκτήσει φαν. Ποιος είναι όμως ο Μέρλος; Ο αρχιτέκτονας μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτη» και ήτο αποκαλυπτικός.

Όπως ότι στο παρελθόν είχε παντρευτεί, αλλά ο γάμος αυτός δεν κράτησε πολύ. «Ο γάμος δεν κράτησε πολύ αλλά η σχέση πριν ήταν πολύ... Ξέρεις, φεύγω, έρχεσαι…». Από τον γάμο αυτό δεν πρόλαβε να αποκτήσει ένα παιδί και αυτός είναι και ο καημός του. «Το έχω καημό με ένα παιδί γιατί μπορώ να δώσω σιγουριά σε ένα παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά. έχει, όμως πάντα έναν σκύλο για παρέα. Αποκάλυψε επίσης ότι περνάει μόνιμη κρίση, ενώ για μία μακρά περίοδο ζούσε σε ένα σπίτι που τα πάντα ήταν μαύρα. Από τους τοίχους, τα έπιπλα, τις κουρτίνες, τα χαλιά. Τώρα είναι σε φάση που ζει σε λευκό σπίτι.

Ο γνωστός αρχιτέκτονας μίλησε και για τη φιλία του με την Άννα Βίσση, την οποία είχε γνωρίσει πολλά χρόνια πριν. Όταν η Σοφία Καρβέλα ήταν ακόμη στο καρότσι.