Η Ριάνα στις διακοπές -από το προσωπικό της άλμπουμ

09.11.2011
Η 23χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος ξέρει να το γλεντάει και δεν ντρέπεται να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.


Η 23χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος ξέρει να το γλεντάει και δεν ντρέπεται να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Κρουαζιέρα στη Μεσόγειο πήγε το καλοκαίρι με τις φίλες της η Ριάνα (Rihanna) και φαίνεται πως αυτές τις μέρες φτιάχνει τα άλμπουμ της.

Οι "απλοί θαυμαστές" των απανταχού σταρ δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να μοιραστούν προσωπικές στιγμές των ειδώλων τους. Όμως η διάσημη τραγουδίστρια φρόντισε αναρτώντας πολλές από τις φωτογραφίες των διακοπών της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook για το αντίθετο.

Φορώντας ένα ροζ μπικίνι με πούλιες και ένα κίτρινο πουκάμισο δεμένο στη μέση, η Ριάνα φαίνεται σε αρκετές από αυτές της φωτογραφίες να ποζάρει ελεύθερα κάνοντας διάφορα παιχνιδάκια με τις κολλητές της. Μάλιστα σε ένα από τα στιγμιότυπα, η σταρ φαίνεται να χαζογελά καθώς η φίλη της της χουφτώνει κανονικότατα το ένα στήθος.

Σε μια άλλη πόζα η Ριάνα είναι ξαπλωμένη στο ντεκ κάνοντας ηλιοθεραπεία μπρούμυτα και μια άλλη φίλη της, έχει αναλάβει να της απλώσει το αντηλιακό στην πλάτη, μόνο που έχει φτάσει πολύ πιο… χαμηλά και για να βοηθηθεί, σηκώνει και το μαγιουδάκι για να μη λερώσει…

Οι φωτογραφίες πάρθηκαν αυτό το καλοκαίρι πιθανότατα κατά τα διάρκεια του διαλλείματος των τριών εβδομάδων που έκανε η Ριάνα από την περιοδεία της Loud Tour μόλις τελείωσε από την Αγγλία και λίγο πριν προχωρήσει στη Νότια Αμερική.

Εκείνες τις μέρες, η τραγουδίστρια και μερικές φίλες της νοίκιασαν ένα πολυτελέστατο γιοτ και ξεκουράστηκαν κάνοντας μίνι κρουαζιέρα στις ακτές της Ιταλίας.

Σε άλλες φωτογραφίες τα κορίτσια απαθανατίζονται να χορεύουν και να πίνουν με διάφορους τρόπους τη σαμπάνια Ace of Spades, που ανήκει στον στενό φίλο της Ριάνα, Τζέι Ζι και προφανώς τους την είχε προσφέρει ο ίδιος.

Η αγάπη της 23χρονης τραγουδίστριας για τα πάρτι με τις φίλες της είναι γνωστή, ενώ οι ξέφρενες νύχτες που έχει περάσει με την κολλητή της, Κέιτι Πέρι (Katie Perry) έχουν αφήσει εποχή.

Κατά τα άλλα, και έχοντας ήδη ακυρώσει δύο συναυλίες στη Σουηδία, η Ριάνα αναρρώνει προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στη συνέχεια της περιοδείας της.

Ζωή Κίττα