Ταλέντο ο Φερεντίνος «καρφώνει» τον Τζιόβα!

09.11.2011
Μπορεί ο Χρήστος Φερεντίνος να προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν το έχει με το gossip και μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να του κάνει μαθήματα για τον... Sakis Ρουβά και τα τέκνα αυτού, όμως, ο παρουσιαστής και ταλέντο είναι και άριστος μαθητής. Και κυρίως, είναι τυχερός, διότι έχει εκ των έσω (πιο... έσω δεν γίνεται)

Μπορεί ο Χρήστος Φερεντίνος να προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν το έχει με το gossip και μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου να του κάνει μαθήματα για τον... Sakis Ρουβά και τα τέκνα αυτού, όμως, ο παρουσιαστής και ταλέντο είναι και άριστος μαθητής. Και κυρίως, είναι τυχερός, διότι έχει εκ των έσω (πιο... έσω δεν γίνεται) πληροφορίες για το «καυτό» θέμα των ημερών: «Κατερίνα Παπουτσάκη – Ορέστης Τζιόβας: Ο χωρισμός και το... κέρατο(;)».

Μάλιστα, επειδή ο Φερεντίνος είναι κολλητός με την Παπουτσάκη και όταν την είχε καλεσμένη την είχε κομμάτι στριμώξει για τον χωρισμό, ο Τζιόβας όταν πήγε λίγες μέρες μετά καλεσμένος στο Πρωινό ΑΝΤ1 ως άλλος... Νταρντανιάν έσπευσε να υπερασπιστεί την πρώην του. Και όπως θυμάσαι τα «έχωσε» στον ξαφνιασμένο παρουσιαστή, που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Αλλά, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και όπως είπαμε ο Φερεντίνος αποδεικνύεται μεγάλο ταλέντο. Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία, «πλήρωσε» τον «Νταρντανιάν» Τζιόβα με το ίδιο νόμισμα. Πώς;

Απλά, τον «έδωσε» κανονικά για τον χωρισμό, αποκαλύπτοντας ότι εκείνος φταίει. Με αφορμή, λοιπόν, το θέμα της απιστίας η Χριστίνα Πολίτη έβαλε τις φιτιλιές της, ρωτώντας τον παρουσιαστή για την Παπουτσάκη. «Έχεις μια φίλη σου, πολύ, που έχετε ένα μαγαζί μαζί, μια κοπέλα. Εγώ άκουσα κάτι και θέλω να το πούμε εδώ πέρα, πάνω στο τραπέζι. Ήταν ένα ζευγάρι που έχει γίνει ένας χωρισμός πρόσφατος. Εγώ άκουσα ότι αυτή η κοπέλα ενώ φαίνεται ότι όλο αυτή βρίσκει κάποιον, ότι απίστησε το ταίρι της», του είπε κι αυτό ήταν. «Δε θα σου πω εγώ» απάντησε εκείνος, αλλά το ύφος ήταν... τσίγκλα με κι άλλο να τα... ξεράσω!

«Εγώ έμαθα ότι ενώ καταλογίζουν στην Κατερίνα ότι βρήκε άλλον και τον αντικατέστησε, άκουσα ότι ο Ορέστης έκανε την κουτσουκέλα» επέμεινε η Πολίτη για να έρθει το «κάρφωμα» από τον κολλητό της ηθοποιού. «Κακώς της καταλογίζουν της Κατερίνας γιατί δεν είναι σωστό. Ο Ορέστης περνά το δικό του το ζόρι, αυτό έχω να πω εγώ, γιατί όταν είσαι σε μια διαδικασία που ευθύνεσαι και έχει λερωμένη τη φωλιά σου, περνάς μεγαλύτερη δυσκολία» αποκάλυψε και άφησε τους πάντες άφωνους. Γι αυτό σου λέω, μεγάλο ταλέντο ο Χρήστος!!!