Το άγνωστο φλερτ Καρύδη - Φερεντίνου!

09.11.2011
Τι μαθαίνει κανείς όσο μεγαλώνει. Ανάμεσα σε Σμαράγδα Καρύδη και Χρήστο Φερεντίνο είχε παίξει φλερτ, που όμως δεν προχώρησε. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν βγει και ραντεβού σε σινεμά, αλλά παρόλο το ενδιαφέρον

Τι μαθαίνει κανείς όσο μεγαλώνει. Ανάμεσα σε Σμαράγδα Καρύδη και Χρήστο Φερεντίνο είχε παίξει φλερτ, που όμως δεν προχώρησε. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν βγει και ραντεβού σε σινεμά, αλλά παρόλο το ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, η φάση δεν προχώρησε.

Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιο στο Πρωινό ΑΝΤ1, όπου ήταν καλεσμένη η Σμαράγδα και τους έπιασε μία νοσταλγία του παρελθόντος. Την εποχή που πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και σε ένα γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς γεννήθηκε ο... έρωτας! Σύμφωνα με την ηθοποιό ο Χρήστος ήταν στο σχολείο ένας κούκλος. Σύμφωνα με τον κούκλο, η Σμαράγδα ήταν η ωραιότερη του σχολείου.

Έτσι, τα δύο ομορφόπαιδα είπαν να σμίξουν, αλλά το πρώτο τους ραντεβού «πάτωσε» και το ενδιαφέρον δεν εξελίχθηκε σε φλογερό έρωτα. Ωστόσο, παρέμειναν φίλοι και σήμερα θυμούνται αυτα χρόνια εκείνα και τα διακωμωδούν, όπως καλή ώρα έκαναν το πρωί της Τετάρτης.