Ο μαχητής της διασκέδασης

08.11.2011
Σε ρόλο υπερασπιστή της (χαμένης;) τιμής του Αθηναϊκού nightlife, ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε με συμμάχους τους Onirama, παρεες επωνύμων και τα φλας των παπαράτσι, που αναβόσβηναν ασταμάτητα.

H εμφάνιση του ποπ σταρ στην πρεμιέρα του «Αθηνών Αρένα» ήταν ανάλογη αυτής της φωτογράφησης για την αφίσα του κέντρου της Πειραιώς. Ο Σάκης, βέβαια, δεν εμφανίστηκε on stage με σπαθί σαμουράι, αλλά όλο το υπόλοιπο attitude παρέπεμπε σε σύγχρονο «πολεμιστή». Λευκό στρατιωτικό παλτό Deux Hommes και ψηλές αρβύλες Dolce & Gabbana. Στη δεύτερη εμφάνιση επέλεξε κόκκινο σακάκι Dimitris Petrou και παντέλονι Conquistador.

Με πολύ ανεβασμένη διάθεση και γρήγορες εναλλαγές στο ρεπερτόριό του, ο τραγουδιστής κέρδισε την πρώτη μάχη της διασκέδασης, όπως φάνηκε απ’ το χειροκρότημα του κόσμου. Υπήρξαν βέβαια και κάποιες μικρές απώλειες «απώλειες». Το Σάββατο λίγο μετά τις 3 το πρωί και ενώ στην πίστα βρίσκονταν οι Onirama μαζί με την Ελένη Φουρέιρα για το ντουέτο «Baby-Baby», κόλλησε το? cd την ώρα της εισόδου της τραγουδίστριας και οι θαμώνες αντιλήφθηκαν πως επρόκειτο για play back. Αμήχανη η νεαρή ερμηνεύτρια, ξεκίνησε να τραγουδά α καπέλα με τη βοήθεια των Onirama. Πάντως, τα ντουέτα της με τον Σάκη ήταν απ’ τις πολύ καλές στιγμές του προγράμματος. Η είσοδός της στην πίστα πάνω σ’ ένα μαύρο πιάνο στο οποίο έπαιζε ο Ρουβάς ήταν εντυπωσιακή.

πο τις επωνυμες παρουσίες του opening σχολιάστηκε περισσότερο αυτή του Γιάννη Λάτσιου λόγω των κοντινών τετ α τετ με ξανθιά κυρία. «Η υπεύθυνη της Sakis Rouvas Collection Μαριτζίνα Καλογνωμά είναι πολύ καλή φίλη του κ. Λάτσιου και τίποτα παραπάνω», διαβεβαιώνουν πρόσωπα από το περιβάλλον του στελέχους του ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου τίμησε υπέρ το δέον την πρεμιέρα του τραγουδιστή. Εκτός από τον Γιάννη Λάτσιο, που κάθισε πέριξ της κυκλικής πίστας με τους κουμπάρους του, Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού, το πρόγραμμα παρακολούθησαν ο Μίνως, η Μαρί και ο Θοδωρής Κυριακού αλλά και τα περισσότερα μέλη της παρέας του «Πρωινού». Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του, Τίνα, ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σοφία Παυλίδου, η Λίτσα Πατέρα, ο Παύλος Σταματόπουλος και φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου, που δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Σε μια ξαφνική επίθεση φιλίας, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέβηκε πάνω στην πίστα αγκαλιάζοντας και φιλώντας στο στόμα τον Σάκη με αποτέλεσμα να παρέμβει ο security κατεβάζοντάς την κάτω! «Είχαμε βάλει στοίχημα αν θ’ ανέβει ή όχι», αποκάλυψε τη Δευτέρα το πρωί ο Φερεντίνος στην εκπομπή. Σόλο εμφάνιση έκαναν ο Νίκος Κριθαριώτης αλλά και η Υβόννη Μπόσνιακ, καθώς ο Αντώνης Ρέμος είχε εμφάνιση στην Ξάνθη.

Εντονα ενοχλήθηκε από την παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου ο Τόλης Βοσκόπουλος στην πρώτη του δημόσια έξοδο μετά τη δημοσιοποίηση των φορολογικών του εκκρεμοτήτων και χωρίς την Αντζελα Γκερέκου στο πλευρό του. Αρχικά ο λαϊκός τραγουδιστής προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του απαντώντας κοφτά στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου ξέσπασε όμως στο σχόλιο «Πάντα σας αγαπάμε». «Είσαστε ψεύτες, δεν μ’ αγαπάτε», είπε εκνευρισμένος κλείνοντας την πόρτα του αυτοκινήτου του.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ