«Τσάκωσαν» ξανά Παπουτσάκη - Λαγούτη με... Φερεντίνο!

07.11.2011
Τη στιγμή που οι φήμες και τα δημοσιεύματα οργιάζουν ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά τον άδοξο χωρισμό της με τον Ορέστη Τζιόβα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του κοινού τους φίλου και συναδέλφου, Πέτρου Λαγούτη

Τη στιγμή που οι φήμες και τα δημοσιεύματα οργιάζουν ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά τον άδοξο χωρισμό της με τον Ορέστη Τζιόβα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του κοινού τους φίλου και συναδέλφου, Πέτρου Λαγούτη, το φερόμενο ως νέο ζευγάρι «συνελήφθη» και πάλι μαζί. Ω ναι. Οι δύο ηθοποιοί γι ακόμη μία φορά βγήκαν μαζί βράδυ για να διασκεδάσουν κι επειδή παντού υπάρχει μία κάμερα του Star, τους έκανε «τσακωτούς» την ώρα που έφευγαν από το νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδαζαν.

Βέβαια, μόλις είδαν ότι υπήρχε κάμερα, φρόντισαν να κάνουν έξοδο πιο θεαματική και από την επική... απόδραση των 11! Πρώτος βγήκε από το μαγαζί ο Λαγούτης, ενώ το Κατερινιώ το Παπουτσάκη μαθημένο όταν βλέπει κάμερες και παπαράτσι, που θέλει να αποφύγει, έκανε... ηρωική έξοδο. Και ποιος λες εσύ ότι τη βοήθησε; Ποιος; Ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ω ναι. Γιατί μπορεί ο παρουσιαστής από τότε που ξεκίνησε το Πρωινό ΑΝΤ1 να προσπαθεί να πείσει εαυτόν και κοινό ότι αυτός και το gossip είναι... δύο ξένοι, όμως πώς τα έχει καταφέρει και το όνομα του μπλέκεται στα καλύτερα κουτσομπολιά της πόλης. Όπως καλή ώρα τώρα με Παπουτσάκη – Τζιόβα – Λαγούτη! Βλέπεις, την Παρασκευή ο Φερεντίνος είχε καλεσμένο τον πρώην της Παπουτσάκη, με τον οποίο ο ίδιος έχει καλές σχέσεις.

Και με όλο το θάρρος (λέμε τώρα) ο Τζιόβας τα «έχωσε» στον παρουσιαστή, επειδή κατά τη γνώμη του δεν προστάτεψε την Παπουτσάκη όταν την είχε καλεσμένη και παρόλο που γνώριζε για τον χωρισμό τους, εκείνος την έφερε σε δύσκολη θέση με το επίμαχο βίντεο και με τις ερωτήσεις για τα προσωπικά του. Και μπορεί ο Τζιόβας να την είδε... Ρομπέν της Παπουτσάκη, εκείνη δεν έχει την ίδια γνώμη. Και ούτε φάνηκε να παρεξηγήθηκε με τον Φερεντίνο, αφού το επόμενο κιόλας βράδυ διασκέδαζαν μαζί. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές...