Η πικάντικη γκάφα του Ρονάλντο

01.11.2011
Μεγάλη "ζημιά" έπαθε ο 26χρονος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου πρόσφατα όταν πάτησε ένα λάθος… κουμπάκι!


Μεγάλη "ζημιά" έπαθε ο 26χρονος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου πρόσφατα όταν πάτησε ένα λάθος… κουμπάκι!

Όπως διαβάζουμε στην "Daily Mail" ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) έλαβε ένα πολύ "ζουμερό" mail από μια ολλανδή θαυμάστριά του η οποία του ζητούσε "να είναι μαζί" και για να τον πείσει επισύναψε και μερικές άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Προφανώς ενθουσιασμένος από την προσέγγιση, αλλά θέλοντας ταυτόχρονα να εξαφανίσει τα πειστήρια, ο πορτογάλος άσσος ταράχτηκε πολύ. Έτσι, αντί να πατήσει το κουμπί "delete" και να σβήσει το μήνυμα, πάτησε το "forward to all" και το προώθησε σε όλους του παραλήπτες του καταλόγου του, συμπεριλαμβανομένης και της αρραβωνιαστικιάς του, Ιρίνα Σάικ (Irina Sheyk).

"Το τηλέφωνο του Κριστιάνο έχει σπάσει τις τελευταίες μέρες από τους φίλους και γνωστούς που θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για το κορίτσι στις φωτογραφίες", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας "The Mirror".

Σύμφωνα με πληροφορίες η θαυμάστρια του Ρονάλντο έστειλε στο είδωλο της ένα σωρό ημίγυμνες και άκρως προκλητικές φωτογραφίες της με σκοπό να τον δελεάσει. Και χωρίς να το καταλάβει, φυσικά, προκάλεσε "κακό χαμό".

Και η Ιρίνα τι λέει για όλα αυτά; Πληροφορίες θέλουν την 25ρονη ρωσίδα καλλονή να είναι πολύ άνετη με το όλο συμβάν. Το εντυπωσιακό μοντέλο φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι όπου πάει ο Κριστιάνο της γυναίκες του ρίχνονται… αλύπητα. Αλλά εκείνη είναι σίγουρη για το αγόρι της.

Ό,τι και αν συνέβη δεν φαίνεται να τάραξε στο παραμικρό τα σχέδια του ζευγαριού για τον γάμο τους που κατά τα φαινόμενα θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο σε ένα νησί κοντά στη Μαδέρα, φυσικά μετά τις υποχρεώσεις του Κριστιάνο με την εθνική Πορτογαλίας στο Euro 2012.

Κατά τα άλλα, η Ιρίνα έχε αποδείξει τη μεγάλη της "κατανόηση" και στο παρελθόν από τον τρόπο με τον οποίο αποδέχτηκε το γεγονός ότι ο αγαπημένος της όχι μόνο αναγνώρισε το εξώγαμο παιδί του, αλλά ανέλαβε να το μεγαλώσει κιόλας. Τυχερός ο Κριστιάνο.

Ζωή Κίττα