Καινούργιου: έχει κάνει πλαστική στήθους! Τίποτα άλλο;

01.11.2011
Η Κατερίνα Καινούργιου είναι καινούργιου όνομα και πράγμα αφού έχει αλλάξει πολύ από όταν ήταν πιτσιρίκα

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι καινούργιου όνομα και πράγμα αφού έχει αλλάξει πολύ από όταν ήταν πιτσιρίκα όμως τώρα μια νέα αποκάλυψη-βόμβα έφτασε στα αυτάκια μας. Η ξανθιά παρουσιάστρια όπως αποκάλυψε χθες το βράδυ πρεμιέρα του “Ολα 12 , έχει κάνει πλαστική στήθους. Και πώς μας αποκάλυψε αυτή τη σοκαριστική (που δεν την χώραγε το μυαλό μας) αποκάλυψη;

"Ναι, έχω και εγώ σαν της Δούκισσας", είπε το Κατερινάκι και μας μπέρδεψε. Σαν της Δούκισσας μόνο χρυσή μου; Μόνο οι πέτρες δεν έχουν κάνει! Ευτυχώς που δεν είπε πως της μείναν τα παραπανίσιαι κιλά από την εφηβεία μόνο στο στήθος. Θυμάσαι που όποτε βλέπει τις φωτογραφίες της εφηβείας της, η Κατερίνα βγάζει σπυράκια! Βρε στο είπα εγώ και τις προάλλες. Ολοκαίνουργιου ειναι... όχι Καινούργιου.

Ακόμη το κορίτσι μίλησε για τα όσα έχει ακούσει από την Μαρία Μπακοδήμου και την παρέα της:

"Τη σέβομαι και την εκτιμώ, είναι μια πολύ αξιόλογη παρουσιάστρια, και εύχομαι και εγώ όταν φτάσω με το καλό στην ηλικία της να είμαι τόσο όμορφη χωρίς καμία πλαστική”, είπε το υπεράνω Κατερινάκι εκ του ασφαλούς, που έχει γίνει κούκλα… πλαστική και δεν φοβάται τίποτα!

Ελένη Αναστασάκη