Μαύρο σκοτάδι στα νούμερα του "Black Out" της Μπουλέ

01.11.2011
Με τιμές και δόξες ξεκίνησε το prime time του ANT1 αλλά φαίνεται πως στο πρώτο δίωρό του δεν συγκίνησε τους τηλεθεατές που παρέμειναν καθηλωμένοι στις εξελίξεις στη “"ωή της Άλλης" αι του "Ερωτα και Τιμωρία".

Με τιμές και δόξες ξεκίνησε το prime time του ANT1 αλλά φαίνεται πως στο πρώτο δίωρό του δεν συγκίνησε τους τηλεθεατές που παρέμειναν καθηλωμένοι στις εξελίξεις στη "Ζωή της Άλλης" αι του "Ερωτα και Τιμωρία".

Έτσι λοιπόν, το ελληνοτουρκικό "Wipe Out" με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό δεν κατάφερε να φτάσει το 15% και έκλεισε με συνολική τηλεθέαση που έφτασε στο 14,4%. Την ίδια στιγμή, η "Ζωή της άλλης" έκλεισε με 41,6%.

Η επόμενη αναμέτρηση έγινε ανάμεσα στο "Βlack out" με την Νάντια Μπουλέ και την τούρκικη σειρά του Mega "Έρωτας και τιμωρία". Εκεί, δεύτερη ήρθε η Νάντια την οποία τίμησε το 21,1% των τηλεθεατών ενώ το τούρκικο σήριαλ επικράτησε με 28,9%.

Τα πράγματα άλλαξαν για τον ΑΝΤ1 μόνο όταν εμφανίστηκαν στις οθόνες μας οι ΡάδιοΑρβύλα που συγκέντρωσαν ποσοστά τηλεθέασης που έφτασαν το 30,4% ενώ η πρεμιέρα του "ΟΛΑ 12" συγκέντρωσε το ικανοποιητικό ποσοστό του 27,9%.