Κανάλις: Ο Κλούνεϊ είναι σαν μπαμπάς μου

31.10.2011
Αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε αλλά να που το ακούσαμε τελικά. Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον 50χρονο γόη του κινηματογράφου, η 33χρονη ιταλίδα καλλονή αποκαλύπτει τη βάση της δίχρονης σχέσης τους.


Αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε αλλά να που το ακούσαμε τελικά. Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον 50χρονο γόη του κινηματογράφου, η 33χρονη ιταλίδα καλλονή αποκαλύπτει τη βάση της δίχρονης σχέσης τους.

"Ήταν περισσότερο μια σχέση πατέρα-κόρης", ισχυρίζεται η Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) μιλώντας πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και μάλιστα σε βιβλίο που ασχολείται με το θέμα και υπογράφει ο δημοσιογράφος Μπρούνο Βέσπα (Bruno Vespa).

Τίτλος του βιβλίου "Questo Amore" ("Αυτός ο έρωτας") και σε κάποιο σημείο, η Κανάλις υπογραμμίζει ότι ο πρώην της είναι "εκείνος που εκτίμησε τη θηλυκή της πλευρά περισσότερο από τον καθένα" χαρακτηρίζοντάς τον ταυτόχρονα ως "έναν από τους πιο καλούς ανθρώπους που γνωρίζει".

Το… ζουμί, όμως, έρχεται λίγο παρακάτω, όταν με άκρως εξομολογητική διάθεση, η Κανάλις αποκαλύπτει ότι ο Κλούνεϊ "υπήρξε πάντα πολύ σημαντικός για εκείνη, όπως ακριβώς ένας πατέρας".
Και εξηγεί: "Ανάμεσά μας, υπήρξε μια σχέση πατέρα-κόρης. Δεν μπορώ ακριβώς να ξεκαθαρίσω τελείως την κατάσταση ακόμη και τώρα".

Όσο για τον χωρισμό τους, η Ελιζαμπέτα διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τους λόγους πίσω από την άρνηση του Τζορτζ να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

"Ο Τζορτζ και εγώ δεν μιλήσαμε ποτέ για γάμο ούτε για παιδιά. Δεν αποκλείω βέβαια να γίνω μάνα, αλλά ούτε ο Τζορτζ ούτε εγώ φανταστήκαμε ποτέ να γίνουμε γονείς μαζί. Το τέλος της σχέσης μας δεν οφείλεται σε τέτοιο θέμα, αλλά σε προσωπικές μας ανάγκες", ξεκαθαρίζει η Ελιζαμπέτα. Έστω…

Στο μεταξύ οι δύο διάσημοι πρώην σύντροφοι φαίνεται ότι έχουν ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Η μεν Ελιζαμπέτα λέγεται ότι έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του ηθοποιού Μέικαντ Μπρουκς (Mehcad Brooks) ενώ ο Τζορτζ είναι πια και επίσημα ερωτευμένος με τη Στέισι Κίμπλερ (Stacy Kimbler) με την οποία μάλιστα από τη στιγμή που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, δεν σταματούν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα σημερινά δημοσιεύματα θέλουν την 32χρονη πρώην παλαίστρια να κακομαθαίνει στο έπακρο τον αγαπημένο της.

Πληροφορίες του περιοδικού "In Touch" μεταφέρουν ότι η Στέισι προσέλαβε ιδιωτικό σεφ από την Τοσκάνη για να της μάθει να μαγειρεύει μερικά από τα αγαπημένα φαγητά του Τζορτζ.

Ως γνωστόν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αγαπά πολύ την Ιταλία και ταξιδεύει στο σπίτι που έχει στη λίμνη Κόμο όσο συχνά μπορεί.

"Η Στέισι θέλει να κάνει τον Τζορτζ ευτυχισμένο και δεν περιμένει τίποτα για αντάλλαγμα", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού.

Ζωή Κίττα