Λιβιεράτος: «Δεν είμαστε μαζί με την Εύη»

27.10.2011
Να ζει κανείς ή να μη ζει; Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Είανι μαζί ο Λάμπης Λιβιεράτος με την Εύη Αδάμ ή δεν είναι; Ιδού οι απορίες. Από το πρωί της Πέμπτης όμως (27/10) η τελευταία απορία μόλις λύθηκε

Να ζει κανείς ή να μη ζει; Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Είανι μαζί ο Λάμπης Λιβιεράτος με την Εύη Αδάμ ή δεν είναι; Ιδού οι απορίες. Από το πρωί της Πέμπτης όμως (27/10) η τελευταία απορία μόλις λύθηκε. Ουφ. Ο Λιβιεράτος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μαζί με την Αδάμ. Τελεία και παύλα.... Τη δήλωση – ξεκαθάρισμα έκανε ο ίδιος ο αοιδός όπου ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Mou.

Και ναι μέσα στον κακό χαμό, ο αοιδός έκανε και τη μεγάλη αποκάλυψη ότι έχει χωρίσει με την Αδάμ. «Είστε ικανοποιημένοι όλοι» ρώτησε ο Λάμπης και... ναι Λάμπη μου είμαστε. Νισάφι τόσο καιρό με τον έναν να λέει για χωρισμό και την άλλη να διαψεύδει. Όπως είπε ο ίδιος δεν αφήνει ποτέ υπονοούμενα, ούτε θέλει να τραβάει μία ιστορία από τα μαλλιά. Κι επειδή δε θέλει να συνεχίζεται αυτή η παραφιλολογία, έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη.

Είπε, επίσης, ότι τόσο καιρό δεν το είχε πει ευθέως, επειδή ήθελε να το κάνει Live και όχι όταν μία κάμερα τον επισκέπτεται την ώρα που τραγουδάει ή βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης. Τώρα, λοιπόν, που ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Mou ήταν το καλύτερο μέρος για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.