Στον αέρα ο γάμος της Τζένιφερ Χάντσον

27.10.2011
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η 30χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν θα ντυθεί τελικά νυφούλα, όπως προγραμμάτιζε.


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η 30χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν θα ντυθεί τελικά νυφούλα, όπως προγραμμάτιζε.

Η Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) λέγεται ότι έδωσε τέλος στον αρραβώνα της με τον παλαιστή Ντέιβιντ Οτούνγκα (David Otunga) λίγο πριν τον γάμο τους, ο οποίος επρόκειτο να γίνει στο Σικάγο και μάλιστα με παρανυμφάκι τον δύο ετών γιο τους, Ντέιβιντ τζούνιορ.

Κατά τα άλλα, και ενώ οι λόγοι για τον χωρισμό δεν έγιναν γνωστοί, η Χάντσον είναι απασχολημένη με τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα.

Αφού έχασε 40(!) κιλά και πραγματικά έγινε μια… άλλη, η Τζένιφερ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός προς όφελός της και διαφορετικά.

Έτσι, πριν από λίγο καιρό η Χάντσον εγκαινίασε στο Σικάγο ένα Ινστιτούτο αδυνατίσματος που φέρει το όνομά της και υπόσχεται να βοηθήσει όσα άτομα έχουν πρόβλημα περιττού βάρος να αλλάξουν ζωή. Όπως έκανε και εκείνη.

Πέρα από αυτό φυσικά συνεχίζει και την καριέρα της στο τραγούδι. Για του λόγου το αληθές, στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τη σε μία από τις πρόσφατες επιτυχίες της με τίτλο "No one gonna love you".

Ζωή Κίττα