Τζ. Ευείδη: Ήμουν έγκυος και απέβαλα!

27.10.2011
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μίλα» ήταν την Τετάρτη, η Τζόυς Ευείδη η οποία έκανε μεγάλες αποκαλύψεις, μεταξύ άλλων ότι ποτέ δεν έχει φτάσει κοντά στον γάμο, αλλά και ότι είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μίλα» ήταν την Τετάρτη, η Τζόυς Ευείδη η οποία έκανε μεγάλες αποκαλύψεις, μεταξύ άλλων ότι ποτέ δεν έχει φτάσει κοντά στον γάμο, αλλά και ότι είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη πριν αρκετά χρόνια που της στοίχισε. πολύ.

«Κάποια στιγμή έμεινα έγκυος και, δυστυχώς, απέβαλα. Αυτό με τρέλανε, είναι απίστευτο αυτό που παθαίνει ο οργανισμός όταν είσαι έγκυος. Και μετά, όταν απέβαλα, πέρασα μια τραγική κατάθλιψη. Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου έτσι» αποκάλυψε η ηθοποιός. Την χρονιά εκείνη εμφανιζόταν στην παράσταση “Η γυναίκα που μαγείρεψε τον άνδρα της” με τον Γιάννη Μπέζο και όπως είπε μόνο όταν πήγαινε στο θέατρο «ξυπνούσε». «Μετά, μόλις τελείωνε η παράσταση, ήμουν πάλι χάλια» εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Ευείδη εξήγησε γιατί μετά την άτυχη εγκυμοσύνη δεν προσπάθησε να μείνει ξανά έγκυος, αλλά όπως εξήγησε θα έπρεπε να το παλέψει με εξωσωματικές και δεν ήξερε αν άξιζε να το κάνει. Η γνωστή ηθοποιός είχε μία σχέση που κράτησε 14 χρόνια, αλλά ποτέ της δεν παντρεύτηκε. Ούτε καν έφτασε κοντά στον γάμο.