Τίμπερλεϊκ - Γκόσλινγκ: Ήμασταν μεγάλα κλεφτρόνια

26.10.2011
Στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) εμφανίστηκε ο 30χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός και ανάμεσα στα άλλα, θυμήθηκε "περασμένα μεγαλεία".


Στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) εμφανίστηκε ο 30χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός και ανάμεσα στα άλλα, θυμήθηκε "περασμένα μεγαλεία".

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) γύρισε πολύ πίσω στον χρόνο και έφτασε στις μέρες του "Mickey Mouse Club" όπου μια ομάδα "χρυσών παιδιών" διασκέδαζε βάζοντας τα θεμέλια για μια μεγάλη καριέρα.

Μαζί του τότε, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) και ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) με τον οποίο μάλιστα ο Τζάστιν έκανε "αχτύπητο ντουέτο".

"Κάναμε απαίσια πράγματα και νομίζαμε ότι ήμασταν πολύ cool", θυμήθηκε ο Τίμπερλεϊκ, ενώ αμέσως μπήκε και σε μερικές πιο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

"Καθώς κοιτάζω πίσω στον χρόνο τελικά δεν ήταν και τόσο τρομερά όλα αυτά που κάναμε. Μια φορά θυμάμαι είχαμε κλέψει ένα αυτοκινητάκι του γκολφ. Και νιώθαμε και σπουδαίοι. Μέχρι που μπήκαμε στα στούντιο της MGM οδηγώντας το, πράγμα που απαγορευόταν, αλλά εμείς νιώθαμε ότι… ποιος ξέρει τι κάναμε", παραδέχτηκε ο Τζάστιν προκαλώντας τα γέλια στο κοινό.

Τα δύο αγόρια είχαν δεθεί πολύ εκείνον τον καιρό, αλλά όπως αποκάλυψε ο Τίμπερλεϊκ στη συνέχεια, "τώρα πια έχει δυσκολία να ακολουθεί τον Ράιαν έτσι που τρέχει", ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο Γκόσλινγκ είναι "ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της γενιάς του".

Στο βίντεο που ακολουθεί, απολαύστε ένα στιγμιότυπο από την εποχή του Mickey Mouse Club του 1993 με πρωταγωνιστές τον Τζάστιν Τίμπερλεϊ και τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Ζωή Κίττα

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr