Η Βίσση τραγούδησε Βανδή πριν μπει στο χειρουργείο

27.10.2011
Αυτά είναι. Μεγάλες στιγμές ζήσαμε παρακολουθώντας το ριάλιτι της Άννας Βίσση. Η «απόλυτη» το προηγούμενο βράδυ πριν μπει στο χειρουργείο για μία επέμβαση στις φωνητικές της χορδές, βρέθηκε στο ξενοδοχείο

Αυτά είναι. Μεγάλες στιγμές ζήσαμε παρακολουθώντας το ριάλιτι της Άννας Βίσση. Η «απόλυτη» το προηγούμενο βράδυ πριν μπει στο χειρουργείο για μία επέμβαση στις φωνητικές της χορδές, βρέθηκε στο ξενοδοχείο με την κόρη της Σοφία, που σε αυτό το επεισόδιο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκεί, λοιπόν, μάνα και κόρη αφού έφαγαν του σκασμού (όχι καρότα και πίτουρα, αλλά κανονικό φαΐ) το έριξαν στο τραγούδι άδοντας άσματα της μητρός. Η κόρη τη συνόδευε κι ελπίζουμε μια μέρα να μην ξυπνήσει με την επιθυμία να γίνει τραγουδίστρια. Κι εκεί που κατέβασαν όλο το ρεπερτόριο της «απόλυτης», η μικρή τη ρώτησε αν αυτά θα είναι τα τελευταία τραγούδια πριν μπει στο χειρουργείο και μετά δεν μπορούσε να τραγουδήσει. Μπρρρ.

Στη μακάβρια ερώτηση η Βίσση απάντησε θετικά και τότε η κόρη (στα δάχτυλα την παίζει την… AGB) άρχισε να άδει με πάθος κιόλας την επιτυχία της Δέσποινας Βανδή, «Στα δωσα όλα». Η Βίσση στην αρχή κάλυψε το πρόσωπό της με δύο μαξιλάρια (πώς της την έφερε έτσι το αίμα της), αλλά στο τέλος ήρθε και πωρώθηκε με αποτέλεσμα να το τραγουδήσει και αυτή. Κι αφού τελείωσαν, σχολίασε ότι της αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι! Μεγάλες στιγμές.