Γιατί ο Sakis «έβαλε» χέρι στους δημοσιογράφους;

20.10.2011
Εξιτήριο πήρε το πρωί της Πέμπτης από το μαιευτήριο η Κάτια Ζυγούλη με το νεογέννητο Ρουβά τζούνιορ. Και όπως με την κόρη τους Αναστασία, όταν γεννήθηκε, έτσι και με τον γιο, έξω από το»Λητώ» στήθηκαν κάμερες

Εξιτήριο πήρε το πρωί της Πέμπτης από το μαιευτήριο η Κάτια Ζυγούλη με το νεογέννητο Ρουβά τζούνιορ. Και όπως με την κόρη τους Αναστασία, όταν γεννήθηκε, έτσι και με τον γιο, έξω από το "Λητώ» στήθηκαν κάμερες (μέχρι ζωντανή σύνδεση έκαναν τα πρωινά) περιμένοντας την έξοδο της διάσημης οικογένειας και του ντεμπούτου του τζούνιορ.

Ζυγούλη και Sakis με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, στάθηκαν στην έξοδο για τις απαραίτητες δηλώσεις. Παρατήρηση: αυτή τη φορά η Ζυγούλη κρατούσε στην αγκαλιά της το μωρό, που ήταν τυλιγμένο σε μία καφέ κουβέρτα. Στην Αναστασία ήταν το «είδωλο»που την κρατούσε μέσα στο μάρσιπο, που αμέσως έγινε μόδα από τους υπόλοιπους celebrities νέους πατεράδες.

Μόλις βγήκε το ζευγάρι, οι ρεπόρτερ «έπεσαν» πάνω τους με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας χαμός και μία φασαρία. Κι εκείνη τη στιγμή, ο Ρουβάς που είναι υπερπροστατευτικός πατέρας, έβαλε το χέρι του στο στόμα και φανερά εκνευρισμένος τους ζήτησε να κάνουν ησυχία και να σεβαστούν το νεογέννητο μωρό, που κοιμόταν στην αγκαλιά της μητέρας του. Στη συνέχεια, μίλησε για το μωρό και την αγωνία του πώς θα αντιδράσει η Αναστασία τώρα που πάνε στο σπίτι.

Η Ζυγούλη από την άλλη, ήταν πολύ ήρεμη και γλυκιά. Δήλωσε ότι ο γιος μοιάζει στην αδελφή του, ενώ χαρακτηριστικά είπε: «πήγαν όπως ήταν θέλημα θεού να πάνε». Και οι δύο ευχαρίστησαν τους πάντες, από γιατρούς και προσωπικό μέχρι τις εκπομπές και πώς υποδέχτηκαν το γεγονός. Όσο για το όνομα του Ρουβά Junior; Ακόμη δεν έχουν αποφασίσει

Εννοείται πώς όταν τελείωσαν οι δηλώσεις τους, έδωσαν το καθιερωμένο φιλί στο στόμα…