Στο νεκροτομείο η Λίντσεϊ Λόχαν

20.10.2011
Τρέχουν οι εξελίξεις στο… δικαστικό σίριαλ με πρωταγωνίστρια την 25χρονη ηθοποιό, η οποία δεν φαίνεται να "παίζει" και πουθενά αλλού τα τελευταία χρόνια.


Τρέχουν οι εξελίξεις στο… δικαστικό σίριαλ με πρωταγωνίστρια την 25χρονη ηθοποιό, η οποία δεν φαίνεται να "παίζει" και πουθενά αλλού τα τελευταία χρόνια.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) εμφανίστηκε ενώπιων της δικαστού Στέφανι Σότνερ (Stephanie Sautner) για ακόμη μια φορά, λόγω του ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τιμωρία που της είχε επιβληθεί όταν καταδικάστηκε για την κλοπή ενός πανάκριβου κολιέ πριν από μερικούς μήνες.

Η Λίντσεϊ είχε καταδικαστεί σε 460 ώρες κοινωνικής εργασίας στο Downtown Women's Center του Λος Άντζελες, από το οποίο όμως διώχθηκε τελικά αφού δεν ήταν καθόλου συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Η Λότνερ είναι αποφασισμένη να μην χαριστεί στην νεαρή ηθοποιό, η οποία ήταν αρκετά προκλητική κατά τη διάρκεια της ακρόασης. Γενικότερα, δε, δεν δείχνει να παίρνει και πολύ σοβαρά την όλη κατάσταση, άσχετα από τις δηλώσεις για το αντίθετο της δικηγόρου της.

Δείτε λεπτομέρειες –καθώς και τη Λίντσεϊ με χειροπέδες- στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί.

Έτσι, με βάση τα τελευταία δεδομένα και αφού όρισε την εγγύηση στις $100.000, η δικαστής έστειλε τη Λόχαν στο… νεκροτομείο, όπου είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει την ποινή της.

"Αν η φυλακή σήμαινε κάτι στην πολιτεία της Καλιφόρνια, ίσως να το σκεφτόμουν" δήλωσε η Σότνερ, η οποία όμως γνωρίζει καλά, ότι τις προηγούμενες τέσσερις φορές που η Λόχαν καταδικάστηκε σε φυλάκιση, το αποτέλεσμα ήταν να βγει αμέσως έξω, λόγω υπερπληθυσμού.

Από την άλλη πλευρά, οι προσπάθειες της δικηγόρου της Λόχαν, Σον Τσάπμαν Χόλεϊ (Shawn Chapman Holley) να πείσει την δικαστή για τις "καλές προθέσεις" της πελάτισσάς της και για το πόσο σοβαρά παίρνει το όλο ζήτημα, μάλλον έπεσαν στο κενό. Τι να κάνει και εκείνη; Προσπαθεί, αλλά βοήθεια δεν έχει!

Στο μεταξύ, και ενώ φίλοι της Λίντσεϊ λέγεται ότι τη θερμοπαρακαλούν να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, εμφανίστηκε από το πουθενά και ο μπαμπάς της Λίντσεϊ ο οποίος πήρε θέση στο όλο ζήτημα. "Έχει πέσει ξανά στα ναρκωτικά", απεφάνθη ο Μάικλ Λόχαν (Michael Lohan) παίρνοντας έτσι το κομματάκι που του αναλογεί από τη δημοσιότητα της κόρης του.

Η συνέχεια, πάντως, θα γραφτεί στις 2 Νοεμβρίου στη νέα δικάσιμο που έχει οριστεί.

Επιμέλεια-Απόδοση: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr