Άλλη μια γυναίκα στη ζωή του Σαρκοζί

20.10.2011
Και εκεί που η ίδια έλεγε ότι θα…σκάσει κα ότι δεν αντέχει άλλο να είναι έγκυος, η πρώτη κυρία της Γαλλίας γέννησε χθες την πολυπόθητη κορούλα.


Και εκεί που η ίδια έλεγε ότι θα…σκάσει κα ότι δεν αντέχει άλλο να είναι έγκυος, η πρώτη κυρία της Γαλλίας γέννησε χθες την πολυπόθητη κορούλα.

Η μικρή είναι το δεύτερο παιδί για την Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) και το τέταρτο για τον Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy), όμως το πρώτο για τη δική τους οικογένεια και το πρώτο κορίτσι!

Και για την ιστορία, όπως μεταδίδουν σήμερα τα γαλλικά ΜΜΕ, η μπεμπούλα κατέχει ακόμη μια "πρωτιά" αφού είναι το πρώτο μωρό που γεννιέται ποτέ από προεδρικό ζευγάρι εν ενεργεία στην ιστορία της χώρας.

Ο γάλλος πρόεδρος έμαθε τα νέα καθώς επέστρεφες στο Παρίσι από ένα σύντομο ταξίδι στη Φρανκφούρτη όπου είχε συναντήσεις με την Άνγκελα Μέρκελ (Angela Merkel) και άλλους αξιωματούχους σχετικά με την κρίση στην ευρωζώνη και φυσικά μόλις πάτησε το πόδι του στη γη, πήγε κατευθείαν στην κλινική για να δει τις… γυναίκες του.

Η γέννηση αναμενόταν με μεγάλη ανυπομονησία και από το πολιτικό γραφείο του προέδρου καθώς οι σύμβουλοί του "ποντάρουν" πολύ στην ώθηση που η μικρούλα μπορεί να δώσει στην πεσμένη δημοτικότητα του μπαμπά της εν όψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών στη Γαλλία σε έξι μήνες.

Η "βοήθεια" που η μπεμπούλα θα δώσει στον μπαμπά της σε πολιτικό επίπεδο θα αξιολογηθεί αναλόγως. Προς το παρόν, όμως, όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Να τους ζήσει.

Ζωή Κίττα

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr