Τσαλίκης! Μιλάμε θαυμάζει... το Μουτσινά

20.10.2011
Μετά τη συμφιλίωση Ελένης Μενεγάκη, Τατιάνας -Λαμπίρη, ήρθε η σειρά να ολοκληρωθεί ακόμα μία τηλεοπτική κόντρα, εκείνη του Νίκου Μουτσινά με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Μετά τη συμφιλίωση Ελένης Μενεγάκη, Τατιάνας -Λαμπίρη, ήρθε η σειρά να ολοκληρωθεί ακόμα μία τηλεοπτική κόντρα, εκείνη του Νίκου Μουτσινά με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Πάνε φίλοι μας, οι εποχές που οι μπηχτές του Τσαλίκη έδιναν και έπαιρναν για το πώς βρέθηκε εκτός του team των "Δέστε τους" στη δεύτερη σεζόν (περσινή) της εκπομπής, πώς δεν έδεσε η χημεία με την υπόλοιπη ομάδα και συγκεκριμένα με το Νίκο Μουτσινά.

Φυσικά, ο Γιώργος ποτέ δεν κακολόγησε ευθέως το Μουτσινά για την απομάκρυνσή του από το μεσημεριανό μαγκαζίνο. Όλοι θυμόμαστε βέβαια το ψυχροπολεμικό κλίμα της πρώτης σεζόν του "Δέστε τους" που πάλευε ο ένας να καπελώσει τον άλλο!

Έλα όμως που το Twitter φέρνει τον ένα εγχώριο celebrity κοντά με τον άλλο! Ο Νίκος Μουτσινάς που λες, βρέθηκε καλεσμένος στο κορίτσι του, την Ελένη Μενεγάκη εψές το μεσημέρι και το δήλωσε στο προφίλ του τονίζοντας: Καλημέρα!!!!!!!!! Σήμερα θα δω το ΚΟΡΙΤΣΙ μου!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΝΗ!!!!!!!!!!! @Eleni_AlphaTV

Εννοείται πως ο Γιώργος Τσαλίκης που ακολουθεί την Ελένη στο Twitter, αμέσως είδε την αναφορά του πρώην συνεργάτη του Μουτσινά και έσπευσε να δει την εκπομπή της Ελένης!

Κι εκεί ξεκίνησε ο θαυμασμός. Σορόπια έτρεχαν από το Twitter του Τσαλίκη, που έβλεπε τον Μουτσινά στην τιβί και λεπτό με λεπτό ο θαυμασμός ξεχείλιζε:

Μου άρεσε ο @nikosm77 στην @Eleni_AlphaTV ..! Ταλαντούχος άνθρωπος σημαίνει προκαλώ συναισθήματα.. Αδιάφορος δε μπορει να περάσει. Όλα καλά!

Ο θαυμασμός εντάθηκε και παιάνα ολόκληρο πόσταρε ο Τσαλίκης προς τιμήν του Νικόλα:

@nikosm77 @eleni_alphatv Σκιζεις Νικο.. Εμείς οι 2 έπρεπε να βρεθούμε μαζί για να χωρισουμε .. Και μετα να απογειωθουμε!! Χαχαχα γουρλης!

Ε, μετά από λίγο έγινε και follower του στο Twitter o Γιώργος και τον ενημέρωσε σχετικά:

@nikosm77 @eleni_alphatv Σε ακολουθω ΤΩΡΑ ..! Θα έρθω στο θέατρο όπωσδήποτε..

Βρε τι παιδί είναι αυτός ο Τσαλίκης! Κατάλαβε μέσα σε λίγα λεπτά που είδε τον Μουτσινά από την τιβί, τι ταλέντο ήταν (γεγονός που δεν κατάλαβε μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν που μοιράζονταν την ίδια τηλεοπτική στέγη και βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής). Θα πεις βέβαια, τότε ο Τσαλίκης ήτο παρουσιαστής και το πάλευε, τώρα που επέστρεψε στο τραγούδι, δηλώνει διασκεδαστής και όντως σκίζει στο μαγαζί που εμφανίζεται.

Αν αναρωτιέσαι για την αντίδραση του Μου\τσινά στα σχόλια του Τσαλίκη, ήταν απλή και γεμάτη φιλάκια:

nikosm77 nikos moutsinas

@Tsalikisgiorgos @eleni_alphatv φιλια πολλα παλλικαρι!!!!!!!!!