Αμάντα Σέιφριντ: Ο άντρας πρέπει να είναι καθαρός

04.10.2011
Τον πόνο της για την ανδρική υγιεινή φαίνεται ότι έβγαλε η εντυπωσιακή 25χρονη ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Glamour.


Τον πόνο της για την ανδρική υγιεινή φαίνεται ότι έβγαλε η εντυπωσιακή 25χρονη ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Glamour.

"Σε άνδρες με κακή υγιεινή λέω αμέσως και κάθετα 'Όχι'. Πρέπει να κάνουν ντους μία ή δύο φορές τουλάχιστον την ημέρα", εξηγεί η Αμάντα Σέιφριντ (Amanda Seyfried) απαντώντας σε ερώτηση του περιοδικού σχετικά με το ποιους άντρες δεν θα κοιτούσε ποτέ.

"Επίσης, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με κάποιον που φέρεται άσχημα στη μαμά του, ή με κάποιον που ξυρίζει το στήθος του", συμπλήρωσε η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου μιούζικαλ "Mamma Mia" (θυμηθείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Η Σέιφριντ, η οποία στο παρελθόν έχει συνδεθεί με ονόματα όπως ο Ντόμινικ Κούπερ (Dominic Cooper) και ο Ράιαν Φιλίπ (Ryan Phillippe) μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον νέο της συμπρωταγωνιστή στην ταινία "The Wedding", Μπεν Μπαρνς (Ben Barnes).

"Τις προάλλες, χρειάστηκε να πετάξουμε μαζί σε ένα τζετ μόνοι, εκείνος, εγώ και το σκυλάκι μου και χωρίς να τον γνωρίζω από πριν, ήταν πραγματικά οι καλύτερες πέντε ώρες της ζωής μου", αποκάλυψε η όμορφη Αμάντα.

Στη συνέχεια, η νεαρή αμερικανίδα ηθοποιός η οποία γνώρισε τον Ντομινίκ Κούπερ στα γυρίσματα του "Mamma Mia" και έμεινε μαζί του για έναν χρόνο, ομολόγησε ότι τρελαίνεται για το βρετανικό χιούμορ.

"Οι βρετανοί είναι σίγουρα πιο αστείοι από τους αμερικανούς. Πάντα με έκαναν να γελάω περισσότερο. Όλοι οι φίλοι του Ντομ είναι… υστερικοί", θυμάται η Αμάντα, η οποία σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα βγαίνει με τον κτηματομεσίτη Άντριου Τζόμπλον (Andrew Joblon).

Ζωή Κίττα