Ριάνα: Είμαι μόνη και τη βρίσκω

04.10.2011
Και ενώ οι πρόσφατες φήμες τη θέλουν να… καλοκοιτάει τον νεαρό μποξέρ που πρωταγωνιστεί στο τελευταίο της βίντεο κλιπ, η 23χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος, άλλα μας λέει!


Και ενώ οι πρόσφατες φήμες τη θέλουν να… καλοκοιτάει τον νεαρό μποξέρ που πρωταγωνιστεί στο τελευταίο της βίντεο κλιπ, η 23χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος, άλλα μας λέει!

Η Ριάνα (Rihanna) μίλησε στη βρετανική έκδοση της "Vogue" και υποστήριξε ότι είναι πολύ χαρούμενη που δεν έχει σχέση αυτό τον καιρό αφού έτσι δεν χρειάζεται να κάνει… μπεϊμπισίτινγκ.

"Κατά κάποιον τρόπο, μια σχέση μπορεί να καταντήσει αγγαρεία και αυτό δεν είναι όμορφο", υποστηρίζει η Ριάνα προσθέτοντας ότι η ίδια δεν χρειάζεται καθόλου κάτι τέτοιο. Αντίθετα…

"Αυτό που χρειάζομαι εγώ είναι μια διέξοδος, αφού η δουλειά που κάνω είναι έτσι και αλλιώς υπερβολική. Έτσι, όταν λέω ότι είναι καλό να είμαι μόνη μου, εννοώ ότι μου αρέσει που δεν χρειάζεται να κάνω μπεϊμπισίτινγκ", εξηγεί.

"Ωστόσο, είναι πρόβλημα όταν μια δύσκολη μέρα τελειώνει και εγώ γυρίζω μόνη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου κανείς δεν σε ξυπνά εκτός και αν είναι για δουλειά. Από την άλλη βέβαια, δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις κάτι που ξέρεις ότι θα τελειώσει γρήγορα, οπότε.. απλά δεν βιάζομαι", ολοκληρώνει η προκλητική τραγουδίστρια, η οποία έχει πρόσφατα δήλωσε ότι το επεισόδιο του ξυλοδαρμού της από τον τότε αγαπημένο της, Κρις Μπράουν (Chris Brown) την έχει κάνει πιο δυνατή.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Ριάνα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της όταν ακούει ότι "πολλοί άνθρωποι –κυρίως λευκοί- περιμένουν από εκείνη να ζει μια ζωή αντίστοιχη των στοίχων στα τραγούδι της". "Δεν είναι δίκαιο. Εγώ απλά θέλω να κάνω μουσική", φωνάζει η Ριάνα. Αλλά ποιος την ακούει…

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τη μεγάλη επιτυχία της Ριάνα, "Only girl in the world".

Ζωή Κίττα