Ντέιβιντ Μπέκαμ: "Η Χάρπερ με γερνάει"

04.10.2011
Τρισευτυχισμένος από τη γέννηση της κόρης του έχει δηλώσει ο 36χρονος άσσος του ποδοσφαίρου, αλλά τώρα ομολογεί ότι του κοστίζει τα… νιάτα του!


Τρισευτυχισμένος από τη γέννηση της κόρης του έχει δηλώσει ο 36χρονος άσσος του ποδοσφαίρου, αλλά τώρα ομολογεί ότι του κοστίζει τα… νιάτα του!

"Είδα τις πρώτες γκρίζες τρίχες πριν από λίγα χρόνια αλλά μερικές ακόμη εμφανίστηκαν από τότε που ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι μας", αποκαλύπτει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Wall Street Journal Magazine, εστιάζοντας για πρώτη φορά στα χρόνια που έχει στην πλάτη του.

"Νιώθω σίγουρα πολύ διαφορετικά από όπως ένιωθα πριν από 10 χρόνια. Ακόμη και ο αχίλλειος τένοντας χρειάζεται λίγο χρόνο για να ζεσταθεί. Όμως μόλις πιω τον καφέ μου, είμαι καλύτερα", συνεχίζει ο Μπεκς.

Κατά τα άλλα, η μικρή Χάρπερ δεν δημιουργεί προβλήματα, κοιμάται τα βράδια και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Ο διάσημος μπαμπάς της έχει δηλώσει ότι θα είναι σίγουρα υπερπροστατευτικός απέναντί της και δεν θα την αφήνει να βγαίνει εύκολα. Άστα.. Με τρεις αδελφούς και έναν υποψιασμένο μπαμπά… δεν τη βλέπουμε πολύ καλά τη Χάρπερ…

Γνωστός για την ηρεμία που τον διακρίνει γενικά, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ξάφνιασε πολύ όσους τον παρακολούθησαν να χάνει την ψυχραιμία του απέναντι στον μάνατζερ της Ρεάλ Σολτ Λέικ, Τζέισον Κρέις στο στάδιο της Καλιφόρνια.

Και μάλιστα το όλο συμβάν κατά το οποίο χρειάστηκε να εμπλακούν συμπαίκτες του για να "μαζέψουν", εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των τριών γιών του, Μπρούκλιν, Ρόμεο και Κρουζ. Τι παράδειγμα δίνεις στα παιδιά σου βρε Ντέιβιντ;

Ζ. Κ.