Ο Τραβόλτα ζούσε το 1860 και ο Κέιτζ είναι βαμπίρ

30.09.2011
Ο ηθοποιός που έγινε διάσημος από τους ρόλους του στις ταινίες "Πυρετός στο Σαββατόβραδο" και "Grease" είναι 57 ετών. Ή μήπως όχι;


Ο ηθοποιός που έγινε διάσημος από τους ρόλους του στις ταινίες "Πυρετός στο Σαββατόβραδο" και "Grease" είναι 57 ετών. Ή μήπως όχι;

Ο Τζον Τραβόλτα (John Travolta) είναι εδώ και χρόνια ένας από τους διάσημους οπαδούς της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, η οποία πιστεύει στην μετεμψύχωση και μάλιστα ζητά από μερικά μέλη της να υπογράψουν συμβόλαια ισχύος μέχρι και δύο εκατομμυρίων ετών (!).

Σε αυτό το μήκος κύματος, λοιπόν, ένα συλλέκτης φωτογραφιών από το Οντάριο του Καναδά υποστηρίζει ότι βρήκε μια φωτογραφία του Τζον Τραβόλα από προηγούμενη ζωή του το 1860, την οποία έχει ήδη βγάλει προς πώληση στο ebay.

Πράγματι, όπως μπορείτε να δείτε ιδίοις όμασι, η 150 ετών φωτογραφία απεικονίζει έναν άντρα που μοιάζει εκπληκτικά με τον Τραβόλτα.

"Έχω αυτή την ενδιαφέρουσα φωτογραφία εδώ και χρόνια και δεν μπορούσα να την αποχωριστώ", υποστηρίζει ο συλλέκτης, τονίζοντας ότι δεν έχει επέμβει στην εικόνα με κανέναν τρόπο.

"Είναι τόσο καθαρή και όμορφη, όσο ήταν και όταν τραβήχτηκε 151 χρόνια πριν", συνεχίζει βάζοντας τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία τις $50.000 –ωστόσο παρέχει δωρεάν αποστολή και συσκευασία δώρου.

Το ζήτημα αυτό προκύπτει λίγο μετά τον ισχυρισμό ενός άλλου εμπόρου αντικών, ο οποίος υποστηρίζει ότι κατέχει μια φωτογραφία-απόδειξη ότι ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) είναι βαμπίρ (!) που ζούσε κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου.

Ο έμπορος, ο οποίος είναι επίσης πωλητής στο ebay υποστηρίζει ότι η φωτογραφία χρονολογείται γύρω στο 1870, είναι 100% αυθεντική και ο άντρας που απεικονίζεται σε αυτή ζούσε εκείνη την εποχή στο Μπρίστολ του Τενεσί.

"Σύμφωνα με τη θεωρία μου, ο άνθρωπος αυτό επιτρέπει στον εαυτό του να μεγαλώσει μέχρι μιας συγκεκριμένης ηλικίας, ίσως στα 70 ή 80 και μετά ο ηθοποιός 'Νίκολας Κέιτζ' θα πεθάνει", αστειεύτηκε ο Τζακ Μορντ (Jack Mörd) ο οποίος ζεις το Σιάτλ και διαχειρίζεται ένα αρχείο που ονομάζει "The Thanatos Archive". Μετά, υποστηρίζει θα εμφανιστεί με ένα άλλο όνομα. Βρε, λες;

Ζωή Κίττα