Η κατάντια του Γκόρντον Ράμσεϊ

30.09.2011
Αναδουλειές φαίνεται ότι έχει ο 44χρονος διάσημος σεφ αφού χρειάστηκε να βγει ο ίδιος να διαφημίσει την… πραμάτια του!


Αναδουλειές φαίνεται ότι έχει ο 44χρονος διάσημος σεφ αφού χρειάστηκε να βγει ο ίδιος να διαφημίσει την… πραμάτια του!

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ (Gordon Ramsay) εμφανίστηκε στο κανάλι QVC το οποίο προωθεί μεταξύ άλλων προϊόντα μαγειρικής για να διαφημίσει τα μαγειρικά του σκεύη.

Φορώντας τη γνωστή λευκή ποδιά του, ο Ράμσεϊ στάθηκε στο πλευρό της παρουσιάστριας και παρουσίασε το σετ από 10 κατσαρόλες που υπογράφει με το όνομα "Nonstick Hard Anodized Dishwasher Safe 10-piece Cookware Set".

Φανερά σε δύσκολη θέση, ο βρετανός σεφ χαμογελούσε αμήχανα καθώς διαφήμιζε ότι όποιος αγόραζε το σετ κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα μπορούσε να το προμηθευτεί στην τιμή των $165,50 αντί της αρχικής τιμής των $211. Η τιμή βέβαια, μέχρι το τέλος της εκπομπής είχε φτάσει στα $139,92.

Τα οικονομικά του Ράμσεϊ δεν πηγαίνουν τόσο καλά, παρά την επιτυχία των ριάλιτι εκπομπών του, αφού οι φόροι και μόνο που χρειάστηκε να πληρώσει για τα εστιατόριά του αποδείχτηκαν δυσβάσταχτοι.

Μη μπορώντας να ανταπεξέλθει, προφανώς, στις υποχρεώσεις του, ο Ράμσεϊ πρόσφατα αναγκάστηκε να κλείσει δύο μαγαζιά του στην Αυστραλία, ενώ το πρόστιμο που χρειάστηκε να πληρώσει αφού αποχώρησε από διάφορα φιλανθρωπικά γεγονότα στη Νέα Ζηλανδία έκαναν την κατάσταση χειρότερα.

Κατά τα άλλα, ο Γκόρντον έχει γυναίκα και τέσσερα παιδιά να θρέψει. Τι να κάνει, λοιπόν; Πήρα σβάρνα τα κανάλια και προσπαθεί να πουλήσει…

Ζωή Κίττα