Χρουσαλά: η εγκυμοσύνη & τα καλοπιάσματα στην πεθερά

30.09.2011
Η Μαριέτα Χρουσαλά είναι ένα πολυτάλαντο κορίτσι! Εκτός λοιπόν από μοντέλο, παρουσιάστρια και σχεδιάστρια σανδαλιών , τώρα κάνει και πάλι στροφή στην καριέρα της και αυτή τη φορά το ρίχνει στο γράψιμο!

Η Μαριέτα Χρουσαλά είναι ένα πολυτάλαντο κορίτσι! Εκτός λοιπόν από μοντέλο, παρουσιάστρια και σχεδιάστρια σανδαλιών, τώρα κάνει και πάλι στροφή στην καριέρα της και αυτή τη φορά το ρίχνει στο γράψιμο!

Και φυσικά μια κυρία Πατίτσα δε μπορούσε να γράψει ό,τι κι ό,τι, αφού το αριστούργημα που ετοιμάζει είναι σχετικό με το φλέγον θέμα της σχέσης πεθεράς-νύφης! Σου λέει παιδί μου το Μαριεττάκι είναι υπόδειγμα νύφης και η πεθερούλα της, κυρά Μαριγώ - Λαιμού Πατίτσα, την λατρεύει!

Σύμφωνα λοιπόν με την "Πρωινή Μελέτη", η Μαριέττα αναλαμβάνει να μυήσει όλες τις υποψήφιες "νύφες" στα μυστικά της καλής νοικοκυράς αλλά κυρίως εξηγεί πώς πρέπει να φέρεται η νύφη στην πεθερά! Σου λέει να θέλει ο γιόκας της μουσακά και έστω ότι δεν ξέρει η νύφη να τον φτιάχνει. Για να μην πέσει σε απελπισία ανοίγει την βίβλο καλοπιάσματος της Χρουσαλά και λύνεται το πρόβλημα.

Στην "Πρωινή Μελέτη" και πάλι ξεκαθαρίστηκε από άτομο του περιβάλλοντος της Μαριέττας πως η νεαρή κοπέλα δεν είναι έγκυος. Η ίδια έχει στεναχωρηθεί πολύ με τα τελευταία δημοσιεύματα που την ήθελαν να περιμένει τον πελαργό και εξήγησε σε φίλους πως θέλει ένα μωρό αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα.

Έτσι λοιπόν φίλη νοικοκυρά, αν δεν τα πας καλά με την πεθερά και κυρίως δεν τα πάει ούτε εκείνη μαζί σου, αν δεν ξέρεις να τηγανίσεις ένα αυγό ή να σιδερώσεις ένα πουκάμισο, μην ανησυχείς, έρχεται η βίβλος καλοπιάσματος της πεθεράς από τη Μαριέττα! Ανυπομονούμε!

Ελένη Α.