Μέσω Twitter μιλούν Κούτσερ και Μουρ

30.09.2011
Ακόμη δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από το σοκ του πιθανού χωρισμού ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ και όπως φαίνεται, μόλις άρχισαν τα… όργανα που θα περάσουν τις φήμες στη σφαίρα του γεγονότος!


Ακόμη δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από το σοκ του πιθανού χωρισμού ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ και όπως φαίνεται, μόλις άρχισαν τα… όργανα που θα περάσουν τις φήμες στη σφαίρα του γεγονότος!

Και όπως ήταν φυσικό, με δεδομένη τη λατρεία τόσο της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) όσο και του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) στο Twitter, το σίριαλ μετατοπίστηκε ακριβώς εκεί.

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Ντέμι και ο Άστον δεν έχαναν ευκαιρία να αστειευτούν μεταξύ τους και να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες ακόμη και από ιδιωτικές στιγμές, ξαφνικά, όλη η κίνηση φαίνεται να σταματά τον Ιούνιο. Και μετά τίποτα….

Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα της έκτης επετείου του ζευγαριού, όταν η 48χρονη Μουρ πόσταρε το παρακάτω ρητό ενός Έλληνα φιλοσόφου: "Όταν σε προσβάλουν τα λάθη οποιουδήποτε ανθρώπου, γύρνα και κοίτα τα δικά σου σφάλματα. Τότε θα ξεχάσεις τον θυμό σου –Επίκτητος". Και ο νοών νοείτω!

Θυμίζουμε ότι φήμες θέλουν τον Άστον να έχει περάσει εκείνο το γιορτινό βράδυ με μια ξανθιά κοπέλα ονόματι Σάρα Λεάλ (Sara Leal) –ναι, τώρα έχουμε και όνομα- σε μπαρ του Σαν Ντιέγκο.

Το επόμενο πρωί από εκείνο, η Ντέμι ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία της όπου είναι ξαπλωμένη γαλήνια (;) στο κρεβάτι της με τα μάτια κλειστά. Το σχόλιο που τη συνόδευε έλεγε πολλά: "Βλέπω μέσα από σένα".

Στη συνέχεια, σιωπή…

Μέχρι αυτή την εβδομάδα που ο κόσμος έχει βουίξει για το εδώ και καιρό τέλος του γάμου τους.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο με τον Κούτσερ και μια ξανθιά κοπέλα που θα μπορούσε να είναι η πέτρα του σκανδάλου, με τη μόνη διαφορά ότι είναι τραβηγμένες τον Ιούνιο (!) έβαλαν και το κερασάκι στην τούρτα.

Σήμερα, λοιπόν, ήρθε και η ώρα του 33χρονου ηθοποιού να απαντήσει. Και πως επέλεξε να το κάνει; Φυσικά μέσω Twitter και φυσικά με ένα ωραιότατο –ομολογουμένως- λογοπαίγνιο.

"When you ASSUME to know that which you know nothing of you make an ASS out of U and ME", γράφει στη σελίδα του ο Άστον, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει το εξής: "Όταν νομίζεις ότι γνωρίζεις κάτι για το οποίο δεν έχεις ιδέα, τότε κάνεις και εσένα και εμένα να φαινόμαστε μαλ***ς".

Σίγουρα θα έχουμε συνέχεια στο θέμα…

Επίσης φήμες θέλουν τη νεαρή Λεάλ να έχει ζητήσει $250.000 για να μη μιλήσει. Θα τα πάρει ή θα… κελαηδήσει; Ή μήπως θα κάνει και τα δύο; Θα δούμε.

Πάντως, κύκλοι κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν ότι η σχέση τους έχει λήξει προ πολλού και δεν χωράει "επιδιόρθωση". Κρίμα.

Ζωή Κίττα