Σούρωσε από το κέρατο η Ντέμι Μουρ

28.09.2011
Σίγουρα κάτι τρέχει με την 48χρονη σταρ τον τελευταίο καιρό γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η σχεδόν αποστεωμένη εικόνα της, καθώς και η απουσία του συζύγου της από το πλευρό της.

Σίγουρα κάτι τρέχει με την 48χρονη σταρ τον τελευταίο καιρό γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η σχεδόν αποστεωμένη εικόνα της, καθώς και η απουσία του συζύγου της από το πλευρό της.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) είναι διάσημη για την αειθαλή και πάντα γυμνασμένη φιγούρα της. Όμως αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε…

"Σκιά του εαυτού της" τη χαρακτήρισαν όσοι την είδαν στην πρεμιέρα της ταινίας "Five" στη Νέα Υόρκη χθες το βράδυ. Φορώντας ένα ασπρόμαυρο κολλητό φόρεμα με γεωμετρικά σχήματα, η Ντέμι έμοιαζε σχεδόν ασθενική, ενώ τα μυώδη μπράτσα της φαινόταν δυσανάλογα φουσκωμένα.

Η "σουρωμένη" αυτή εικόνα της Μουρ έρχεται μετά τα σχόλια του διάσημου διατροφολόγου των σταρ Δρ. Ματζίντ Αλί (Dr. Majid Ali) που υποστηρίζει ότι η Ντέμι περνά περισσότερο χρόνο από όσο πρέπει στο γυμναστήριο, χωρίς να τρέφεται σωστά, ενώ οι φήμες που θέλουν τον αγαπημένο της σύζυγο να της έχει φορέσει ένα ωραιότατο σετ κερατάκια, δεν φαίνεται να βοηθούν καθόλου…

Στις 24 Σεπτεμβρίου, η Ντέμι Μουρ και Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) είχαν την έκτη επέτειο γάμου, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline ο 33χρονος ηθοποιός επέλεξε να το γιορτάσει κάπως παράδοξα… με άλλη γυναίκα.

Μια 23χρονη αγνώστων λοιπών στοιχείων γυναίκα, λέγεται ότι πέρασε τη "γιορτινή" και φουλ στο αλκοόλ νύχτα με τον Άστον σε ένα κλαμπ στο Σαν Ντιέγκο και καθώς τα πράγματα "ξέφυγαν από τον έλεγχο" (!) τώρα έχει ζητήσει τη βοήθεια ειδικού νομικού.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κούτσερ λέγεται ότι την έκανε την κουτσουκέλα. Μένει μόνο να δούμε αν είναι η τελευταία καθώς κύκλοι κοντά στο ζευγάρι μεταφέρουν σοβαρούς τριγμούς στη σχέση τους.

Στο μεταξύ, ο Άστον έκανε τον ντεμπούτο του στην τηλεοπτική σειρά "Two and a half men", αν και με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια. Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τη σκηνή με την οποία ο Κούτσερ κάνει την είσοδό του στο σίριαλ παίρνοντας, κατά κάποιον τρόπο, τη σκυτάλη από τον Τσάρλι Σιν.

Ζωή Κίττα