Ο Μπραντ Πιτ φοβάται την Άνιστον

27.09.2011
Φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη το σίριαλ που ξεκίνησε πρόσφατα με πρωταγωνιστές δύο από τους πιο λαμπερούς σταρ του Χόλιγουντ και πρώην συζύγους…


Φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη το σίριαλ που ξεκίνησε πρόσφατα με πρωταγωνιστές δύο από τους πιο λαμπερούς σταρ του Χόλιγουντ και πρώην συζύγους…

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) αυτό τον καιρό προωθεί τη νέα του ταινία με τίτλο "Moneyball", οπότε δίνει παντού συνεντεύξεις. Σε μια από αυτές, λοιπόν, πριν από λίγες μέρες, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου όταν αποφάσισε να μιλήσει για τον γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).

Σε εκείνη τη συνέντευξη, λοιπόν, ο 47χρονος ηθοποιός υποστήριξε ότι εκείνη την περίοδο της ζωής του δεν του άρεσε πως είχε "καταντήσει", ένιωθε βαρετά και γενικότερα προσποιούταν ότι ζούσε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήταν πραγματικά.

Όπως ήταν φυσικό, τα λεγόμενά του αναπαράχθηκαν τόσο πολύ που –κατά τον ίδιο τον Πιτ- διαστρεβλώθηκαν κιόλας.

Μετά ξαναβγήκε και προσπάθησε να τα "μαζέψει" τονίζοντας πόσο πολλά σημαίνει για εκείνον η Τζεν και πόσο λυπάται που δεν μπορεί να μιλήσει θετικά για τη νυν σύντροφό του χωρίς αυτό να ερμηνευτεί ως αρνητικό σχόλιο για την πρώην του! Τι τραβούν και αυτοί οι μέγκα σταρς…

Όμως, η προώθηση της ταινίας συνεχίζεται και παρόλο που ο Μπραντ μιλά ακόμη και παντού, πληροφορίες τον θέλουν να έχει αρνηθεί να εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή "Chelsea Lately".

Για την ιστορία αναφέρουμε δύο βασικά στοιχεία. 1ον: η παρουσιάστρια της εκπομπής Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler) είναι κολλητή της Άνιστον και 2ον: σε παλιότερη εκπομπή η ίδια είχε μιλήσει πολύ άσχημα για την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

"Δεν πάει να σώσει όσα παιδιά από όσες χώρες θέλει.. Δεν την πιστεύω με τίποτα. Δίνει συνεντεύξεις τύπου 'Δεν έχω φίλες΄… Ε, αφού είσαι ένα γαμ***ο μ***ί, μια γαμ****η σκύλα", είχε πει πριν από έναν χρόνο περίπου η Χάντλερ για την άμοιρη την Άντζι του Μπραντ.

Ούτε ζωγραφιστή δεν θέλει να πάει να τη δει εκείνος. Όχι να της μιλήσει κιόλας…

Στο μεταξύ και στο πλαίσιο της διαφήμισης, ο Μπραντ μίλησε και για το πόσο περίεργα ένιωσε όταν εκείνος και η Αντζελίνα πούλησαν τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων τους στα περιοδικά "Hello!" και "People".

"Το κάναμε όμως εμείς, γιατί έτσι τουλάχιστον φροντίσαμε τα χρήματα να πάνε σε καλό σκοπό (σ.σ. απορροφήθηκαν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού οργανισμού του ζεύγους "Jolie-Pitt Foundation")", υποστήριξε ο Μπραντ, ο οποίος αποκάλυψε επίσης πόσο δύσκολο είναι να σκηνοθετούν καθημερινά την έξοδό τους από το σπίτι.

"Κάτι σαν τους αντιπερισπασμούς στις επικίνδυνες αποστολές. Αυτή είναι η ζωή που ζούμε", παραδέχτηκε ο Πιτ με μια δόση λύπης.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο της σειράς "Τα φιλαράκια", όπου πρωταγωνιστούσε η Άνιστον και ο Πιτ έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον πέρασμα. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο του 2001, ο 47χρονος σταρ παίζει τον Γουίλ Κόλμπερτ, έναν πρώην συμμαθητή –με πολλά απωθημένα- της Ρέιτσελ, ο οποίος μαζί με τον Ρος Γκέλερ, είχε ιδρύσει το κλαμπ "Μισώ τη Ρέιτσελ".

Ζωή Κίττα