Γιατί εγκατέλειψε την Αθήνα η Μαριάννα Πολυχρονίδη;

27.09.2011
Τη γνωρίσαμε μέσα από της «Αγάπης μαχαιριά», αλλά λατρέψαμε να την μισούμε ως κακίστρω «Νταίζη» στα «Μυστικά της Εδέμ». Μετά η παρουσία της στο Just the two of us, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε και ως τραγουδιστικό ταλέντο, αλλά

Τη γνωρίσαμε μέσα από της «Αγάπης μαχαιριά», αλλά λατρέψαμε να την μισούμε ως κακίστρω «Νταίζη» στα «Μυστικά της Εδέμ». Μετά η παρουσία της στο Just the two of us, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε και ως τραγουδιστικό ταλέντο, αλλά και για τις κόντρες της με τη μισή κριτική επιτροπή του show και κυρίως με την Αθηναϊδα Νέγκα.

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός με μέλλον, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν την ενδιαφέρει και πολύ, αποφασίζοντας να βάλει την προσωπική της ευτυχία πάνω από την καριέρα. ‘Έτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα και τη showbiz, που ούτως ή άλλως δεν ήτο και από τα... ενεργά μέλη αυτής και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κρήτη.

Όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη», η νεαρή ηθοποιός μετακόμισε το καλοκαίρι μετά το τέλος των γυρισμάτων για τα «Μυστικά» στο Ηράκλειο, αφού εκεί βρίσκεται η οικογένεια της, αλλά κυρίως ο σύντροφός της ζωής της. Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία του νησιού με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και σφόδρα ερωτευμένη. Όλο αυτό το διάστημα η ηθοποιός ήταν με μία βαλίτσα στο χέρι κάνοντας συχνά πυκνά το δρομολόγιο Αθήνα – Ηράκλειο.

Το ζευγάρι αποφάσισε λοιπόν, να κάνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα στη σχέση τους, να συγκατοικήσουν. Έτσι, εκείνη αποφάσισε να τα αφήσει πίσω όλα στην Αθήνα και να ζήσει μαζί του στο Ηράκλειο. Και με το καλό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας που είναι και το όνειρό τους.