Παντρεύτηκε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

27.09.2011
Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε με δόξες και τιμές ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας άφησε πίσω του την εργένικη ζωή και από party animal που ήταν μέσα σε λίγους μήνες έγινε σύζυγος και οσονούπω πατέρας. Η γυναίκα που τον έβαλε στον... ίσιο δρόμο είναι η Ειρήνη Σκορδίλη,

Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε με δόξες και τιμές ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας άφησε πίσω του την εργένικη ζωή και από party animal που ήταν μέσα σε λίγους μήνες έγινε σύζυγος και οσονούπω πατέρας. Η γυναίκα που τον έβαλε στον... ίσιο δρόμο είναι η Ειρήνη Σκορδίλη, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να καταλήξει στα σκαλιά του δημαρχείου.

Δύο φορές χώρισαν και τρεις φορές ο «Σόφο» της πρόσφερε μονόπετρο (τρία διαφορετικά δαχτυλίδια έχει στην μπιζουτιέρα της η Ειρήνη) με μία πρόταση γάμου να τα συνοδεύει. Τελικά, την Δευτέρα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Βύρωνα παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Τον Μάρτιο περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα κρατήσουν αγκαλιά το μωράκι τους.

Ειδικά, ο Σχορτσιανίτης ο οποίος έχει ξετρελαθεί στην ιδέα ότι θα γίνει πατέρας. «Ήρθε λίγο αυθόρμητα. Πρώτα έμαθα τα νέα για το παιδί και μετά ήρθε η πρόταση. Δεν θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα» δήλωσε ο ίδιος. Ο μπασκετμπολίστας είναι ιδιαίτερα περιποιητικός και προσέχει τη σύζυγό του – πλέον- και για του λόγου το αληθές, το καλοκαίρι η Ειρήνη είχε επιπλοκές με την εγκυμοσύνη και ο Σχορτσιανίτης δεν ακολούθησε την Εθνική μπάσκετ στη Λιθουανία προκειμένου να είναι κοντά της, με κόστος την «αποβολή» του από την ομάδα.