Τίνος είναι το παιδί της Τζάνιουαρι Τζόουνς;

16.09.2011
Η 33χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον ρόλο της Μπέτι Ντρέιπερ (Betty Draper) στην τηλεοπτική επιτυχία "Mad Men" έγινε μανούλα.


Η 33χρονη ηθοποιός που έγινε γνωστή από τον ρόλο της Μπέτι Ντρέιπερ (Betty Draper) στην τηλεοπτική επιτυχία "Mad Men" έγινε μανούλα.

Η Τζάνιουαρι Τζόουνς (January Jones) γέννησε το πρώτο της παιδί την Τρίτη, όπως επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπός της, σήμερα. Ο γιος της εντυπωσιακής ηθοποιού είναι πολύ καλά στην υγεία του και έχει ήδη όνομα: Ξάντερ Ντέιν Τζόουνς (Xander Dane Jones).

Η Τζόουνς δεν ήξερε το φύλο του παιδιού της μέχρι τη στιγμή του τοκετού και όπως είχε δηλώσει μερικούς μήνες νωρίτερα, το όλο ζήτημα της είχε προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο, αφού έπρεπε να ψάξει και για κοριτσίστικα και για αγορίστικα ονόματα μέχρι να αποφασίσει.

"Η Τζανιουάρι ανυπομονεί να ξεκινήσει το κεφάλαιο της ζωής της ως ανύπαντρη μαμά", συμπλήρωσε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπός της, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει εξαιτίας του γεγονότος ότι μέχρι τώρα η Τζόουνς δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα.

Ωστόσο, οι φήμες θέλουν ως κύριο "υποψήφιο" τον Μάθιου Βον (Matthew Vaughn), σύζυγο της Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer), ο οποίος ήταν σκηνοθέτης της ηθοποιού στην ταινία "X-Men First Class".

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει διαψεύσει της φήμες επανειλημμένα, αλλά αφού δεν λένε να σταματήσουν, ήταν η 40χρονη γερμανίδα σύζυγός του που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να απομακρύνει για λίγο την οικογένειά της από το… κακό.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες, η Κλόντια πήρε τον άντρα και τα τρία παιδιά τους και πήγαν να ζήσουν στο εξοχικό τους έξω από το Λονδίνο, αφήνοντας τα σχόλια, και τους παπαράτσι μακριά.

Στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε μια γεύση από την Τζάνιουαρι Τζόουνς στον ρόλο της Έμα Φροστ.

Ζωή Κίττα