Έλντα Πανοπούλου: αγνώριστη από τα 96 στα 63 κιλά!

16.09.2011
Η Έλντα Πανοπούλου, είναι μια ηθοποιός που έχει δώσει τον δικό της προσωπικό αγώνα με τα κιλά και τελικά τώρα ήρθε η ώρα να βγει ολοκληρωτικά κερδισμένη!

Η Έλντα Πανοπούλου, είναι μια ηθοποιός που έχει δώσει τον δικό της προσωπικό αγώνα με τα κιλά και τελικά τώρα ήρθε η ώρα να βγει ολοκληρωτικά κερδισμένη!

Η γνωστή ηθοποιός έχασε 33 ολόκληρα κιλά χωρίς να ενδώσει στο νυστέρι, αφού αποφάσισε να κάνει σωστή διατροφή: "Ποτέ στη διατροφή μου δεν είχα τη νοοτροπία ψητό ή βραστό κρέας ή ψάρι και σαλάτα με ένα καρότο στο ενδιάμεσο", εξηγεί στο περιοδικό People, μέσα στην καλή χαρά αφού πλέον μπορεί και ντύνεται όπως θέλει!

"Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τον αριθμό 96 θορυβήθηκα. Όχι για το πώς φαινόμουν στους άλλους, αλλά για μένα. Για την υγεία μου",λέει και όπως φαίνεται κανείς δεν πιστεύει ότι αυτά τα κιλά τα έχασε μόνη της:" Με έχει κουράσει το να μη γίνεται δεκτή η απάντησή μου. Προσπαθώ να μεταφέρω την εμπειρία μου, αλλά δεν με πιστεύουν. Μου λένε οι φίλες μου για κάποιους που τις ρωτούν για μένα: “τους ορκιζόμαστε ότι δεν έχεις κάνει επεμβάσεις, αλλά δηλώνουν: αδύνατον!", εξηγεί η Έλντα για το πως δεν πίστευαν ότι τα έχασε ολομόναχη.

Μα πώς είναι δυνατόν χρυσή μου να τραβήξεις τέτοιο κουπί, τα τρως τόσο λιτά και να καταφέρνεις να τα χάσεις και να μη σε πιστεύουν; "Προσπαθούσα να χάσω γρήγορα 7 ή 8 κιλά. Και πράγματι, τα έχανα. Αλλά για πόσο; Τον επόμενο χρόνο έπαιρνα σχεδόν τα διπλάσια. Αν άκουγα το φίλο μου Κώστα Ξένο, που μου έλεγε “πρέπει να αλλάξεις την καθημερινότητά σου για να μπορέσει το σώμα σου να επανέλθει σε μια καλή κατάσταση”, θα είχα αδυνατίσει νωρίτερα. Δεν είχα την υπομονή, μέχρι που έβαλα ως στόχο τα δέκα κιλά το χρόνο",λέει η ίδια.

Τώρα όμως 33 κιλά πιο ελαφριά, νιώθει ότι πετάει: "Κυρίως επειδή μπορώ να ανεβαίνω τα σκαλιά έξι ορόφων χωρίς να αισθάνομαι ότι θα πεθάνω. Γενικότερα δεν υπήρξα δυστυχισμένη λόγω του βάρους μου, όσο κι αν πάντα υπήρχαν ρούχα στις βιτρίνες που μου άρεσαν, αλλά δεν γινόταν να το φορέσω. Για παράδειγμα, ένα ωραίο γυναικείο πουκάμισο, ένα κολάν, ή ένα φορεματάκι με μήκος έστω λίγο πάνω από το γόνατο. Αναγκαζόμουν να ψωνίζω από καταστήματα αντρικής ένδυσης και μάλιστα large μέγεθος",εξηγεί ενώ τονίζει το πιο σημαντικό απ’όλα: "η ευτυχία δε βρίσκεται στη ζυγαριά", αν και όπως και να το κάνουμε η ίδια μια ευχαρίστηση την παίρνει!

Ελένη Αναστασάκη