Μπραντ Πιτ: "Ήμουν υποκριτής με την Άνιστον"

16.09.2011
Κεραυνός εν αιθρία μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο το χτύπημα που δέχτηκε από το πουθενά η Τζένιφερ Άνιστον και μάλιστα από τον πρώην σύζυγό της.

Σάλος έχε προκληθεί τις τελευταίες ώρες από ένα δημοσίευμα του περιοδικού "Parade", στο οποίο μίλησε ο 47χρονος σταρ για τον γάμο του, αποκαλύπτοντας πράγματα που όπως υποστηρίζει ο ίδιος εκ των υστέρων, παρερμηνεύτηκαν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο εν λόγω περιοδικό, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), αντίθετα με αυτό που μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, άνοιξε το στόμα του και μίλησε για τον γάμο του με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) που κράτησε από το 2000 μέχρι το 2005. Και τι δεν είπε…

"Η ζωή μου δεν ήταν καθόλου ενδιαφέρουσα", αποκάλυψε ο 47χρονος σταρ μιλώντας για εκείνη τη "θλιβερή" περίοδο δικαιώνοντας κατά κάποιον τρόπο την πρώην σύζυγό του, η οποία λίγο μετά τον χωρισμό τους είχε δηλώσει ότι από τον Μπραντ έλειπε "το τσιπάκι της ευαισθησίας".

"Πέρασα όλη τη δεκαετία του '90 προσπαθώντας να κρυφτώ και να γλιτώσω από την κακοφωνία της διασημότητας. Άρχισα να σιχαίνομαι να κάθομαι όλη μέρα σε έναν καναπέ, κρατώντας ένα τσιγαράκι και να κρύβομαι. Άρχισα να νιώθω θλιβερός. Έγινε ξεκάθαρο ότι ενώ έψαχνα να βρω ενδιαφέρουσες ταινίες να κάνω, η ζωή μου δεν ήταν καθόλου ενδιαφέρουσα", δήλωσε ο Πιτ. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

"Νομίζω ότι και ο γάμος μου είχε μεγάλη σχέση με αυτό. Υποκρινόμουν ότι ήταν κάτι που δεν ήταν στην πραγματικότητα", συνέχισε ο Μπραντ ενώ την ίδια στιγμή άρχισε να καυχιέται για την τωρινή γυναίκα της ζωής του.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις επιλογές μου που με οδήγησαν να βρω τη γυναίκα που αγαπώ, την Άντζι και να χτίσω μια οικογένεια που αγαπώ τόσο πολύ. Η οικογένεια είναι ένα μεγάλο ρίσκο, γιατί όσο μεγαλύτερη είναι η αγάπη, τόσο μεγαλύτερη είναι η τυχόν απώλεια. Όμως, τα θέλω όλα", καμαρώνει ο Μπραντ συμπληρώνοντας ότι ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που έχει κάνει στη ζωή του είναι να δώσω στα παιδιά του την Άντζι για μαμά τους!

Μεγάλο το χτύπημα για την Τζένιφερ, της οποίας η λαχτάρα για μητρότητα είναι ευρύτατα γνωστή. Και μάλιστα σε μία γενικά δύσκολη εβδομάδα, αφού η μητέρα της βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη.

Το θέμα όμως δεν τελειώνει εκεί, αφού ύστερα από την έκταση που λογικά πήρε το ζήτημα, ο Μπραντ Πιτ έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν δημιουργώντας μια εικόνα πολύ διαφορετική από εκείνη που ήθελε ο ίδιος να μεταφέρει.

"Με θλίβει βαθύτατα αυτή η παρερμηνεία. Η Τζεν είναι μία απίστευτα δοτική, ζεστή και χαρούμενη γυναίκα που παραμένει φίλη μου. Πρόκειται για μια σημαντική σχέση την οποία εκτιμώ πολύ. Αυτό που προσπαθούσα να τονίσω δεν είναι πως η Τζεν ήταν βαρετή, αλλά ότι εγώ γινόμουν βαρετός για μένα τον ίδιο -και ότι εγώ είμαι μόνος υπεύθυνος γι' αυτό", υποστήριξε με δήλωσή του ο σταρ σε μια ύστατη προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στη θέση του... Έστω!

Επιστρέφοντας στη συνέντευξη του Πιτ, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε και για τις φήμες περί γάμου και άλλης υιοθεσίας. "Πόσες ιστορίες δεν έχετε διαβάσει που δεν είναι αλήθεια για μένα και την Άντζι; Ότι παντρευτήκαμε, ότι μαλώσαμε, ότι χωρίσαμε και τελικά ότι τα ξαναφτιάξαμε; Λοιπόν, θα παντρευτούμε όταν μπορούν όλοι, δεν χωρίζουμε και δεν έχουμε έβδομο παιδί, ακόμη", ξεκαθάρισε ο Μπραντ και εκεί ακριβώς μπαίνει και η τελεία στο θέμα…

Ζωή Κίττα