Ποιος φωτογράφησε γυμνή τη Γιόχανσον;

16.09.2011
Το φυσάει και δεν κρυώνει η 26χρονη ηθοποιός, που από χθες βλέπει τον εαυτό της όπως τη γέννησε η μανούλα της να "κυκλοφορεί" σε φωτογραφίες στο ίντερνετ.


Το φυσάει και δεν κρυώνει η 26χρονη ηθοποιός, που από χθες βλέπει τον εαυτό της όπως τη γέννησε η μανούλα της να "κυκλοφορεί" σε φωτογραφίες στο ίντερνετ.

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν από χάκερ που διείσδυσε στο iPhone της Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) και έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου σε χρόνο μηδέν.

Την υπόθεση έχει ήδη αναλάβει το FBI ενώ σήμερα, ο δικηγόρος της ηθοποιού, η οποία σημειωτέον δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ολόγυμνη σε ταινία, αποκάλυψε ότι οι συγκεκριμένες εικόνες είχαν τραβηχτεί από την ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ οι αρχές προσανατολίζονται ήδη σε ομάδα υπόπτων μέλος της οποίας είναι ήδη γνωστό στο FBI. Ο κλοιός γύρω από τη συμμορία που είναι ύποπτη και για άλλες παρόμοιες πράξεις στενεύει και πιστεύεται ότι η προσαγωγή τους είναι θέμα χρόνου.

Σε μία φωτογραφία η Σκάρλετ ποζάρει αισθησιακά γυμνόστηθη, ενώ σε άλλη τα οπίσθιά της είναι εμφανέστατα μέσω του καθρέφτη που βρίσκεται στο δωμάτιό της.

"Οι εν λόγω αυστηρά προσωπικές και ιδιωτικές φωτογραφίες δείχνουν την πελάτισσά μας να ποζάρει για τον εαυτό της στο σπίτι της γυμνή και/ή γυμνόστηθη", διαβάζουμε στη δήλωση που υπογράφει ο δικηγόρος της Γιόχανσον, Μάρτι Σίνγκερ (Marty Singer).

Επιπλέον, ο Σίνγκερ απείλησε ότι θα μηνύσει οποιοδήποτε μέσο δημοσιεύσει το συγκεκριμένο υλικό το οποίο υποστηρίζεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η Γιόχανσον δεν είναι η μόνη διάσημη που αντιμετωπίζει τέτοια παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της. Τουλάχιστον 50 ακόμη χολιγουντιανές σταρ έχουν πέσει θύματα παρόμοιων επιθέσεων, μεταξύ των οποίων η Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba), η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera), η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και πιο πρόσφατα η Μίλα Κούνις (Mila Kunis).

Κατά τα άλλα, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία χώρισε από τον σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και οριστικά πριν από λίγους μήνες, λέγεται ότι άλλαξε γνώμη και τον θέλει πίσω…

Ζωή Κίττα