Θερού: Η Τζεν με γουστάρει χωρίς μούσι

16.09.2011
Την… τιμητική της φαίνεται ότι έχει σήμερα η 41χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική επιτυχία "Τα φιλαράκια".


Την… τιμητική της φαίνεται ότι έχει σήμερα η 41χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική επιτυχία "Τα φιλαράκια".

Από τη μία έχουμε τον σάλο που ξέσπασε ύστερα από συνέντευξη που έδωσε ο πρώην άντρας της και ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τα πέντε χρόνια του γάμου τους κάθε άλλο παρά ενδιαφέροντα –σε αντίθεση με την τωρινή ζωή του.

Φυσικά, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) έσπευσε να διευκρινίσει ότι τα σχόλιά του παρερμηνεύτηκαν τραγικά και ουδέποτε υπονόησε ότι η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) υπήρξε βαρετή η ίδια, αλλά το κακό, όσο και να είναι… έγινε.

Και ενώ ακόμη ο απόηχος του συγκεκριμένου χαμού είναι ζωντανός ο νυν σύντροφός της Τζεν δίνει επίσης μια συνέντευξη, αν και σίγουρα λιγότερο αποκαλυπτική.

Μιλώντας στο ανδρικό περιοδικό "GQ", ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) αναφέρθηκε και στο μούσι που χρειάστηκε να αφήσει για τον ρόλο που κρατούσε στην ταινία "Wanderlust", στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκε και με την Τζένιφερ.

"Αναπτύσσεις ένα σωρό μανιέρες με το μούσι σου. Όπως όταν βαριέσαι, για παράδειγμα, παίζεις με το μουστάκι σου", εξήγησε ο Θερού προσθέτοντας ότι ο ίδιος απολάμβανε στο έπακρον αυτές τις νέες του συνήθειες.

Δεν μπορεί όμως να πει το ίδιο και για την καλή του…

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ανοιχτά, αλλά εκείνος δεν απάντησε με τον ίδιο τρόπο. "Αρέσει στην Τζεν το μούσι;"

"Μερικές γκόμενες το γουστάρουν, μερικές όχι", ήταν η απάντηση του "πολλά βαρύ" όπως μας προέκυψε, Τζάστιν. Και αν κρίνουμε από την τωρινή του ξυρισμένη εμφάνιση, τότε ασφαλώς συμπεραίνουμε ότι η Άνιστον δεν εκτιμά ιδιαίτερα τις τρίχες στο πρόσωπο!

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι μετακόμισε τον περασμένο μήνα σε ένα ωραιότατο διαμέρισμα δύο δωματίων στο Χόλιγουντ Χιλς, ενώ οι φήμες τους θέλουν να ετοιμάζουν ήδη τον γάμο τους. Χωρίς όμως φανφάρες και εφέ. Λέγεται ότι η Τζεν και ο Τζάστιν θα παντρευτούν σε μια σεμνή, ιδιωτική τελετή, χαμηλών τόνων.

Ζωή Κίττα