Η Γουάινχαουζ πλήρωνε για τα φιλιά του άντρα της

06.09.2011
Ενάμιση μήνας πέρασε από τον τραγικό θάνατο της 27χρονης τραγουδίστριας και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, μόνο ευχάριστες δεν είναι…


Ενάμιση μήνας πέρασε από τον τραγικό θάνατο της 27χρονης τραγουδίστριας και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, μόνο ευχάριστες δεν είναι…

Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο "Cover Media" η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) αναγκαζόταν μέχρι και να πληρώσει τον πρώην άντρα της για να της δείξει λίγη στοργή και αγάπη.

Ο Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) ήταν παντρεμένος με τη Γουάινχαουζ από το 2007 μέχρι το 2009 και για πολλούς "η αιτία του κακού" αφού ήταν εκείνος που γνώρισε στην Έιμι τον κόσμο των ναρκωτικών και του αλκοόλ με όλες τις γνωστές, τραγικές συνέπειες.

Είναι ήδη γνωστό ότι ο γάμος αυτός στηριζόταν οικονομικά αποκλειστικά και μόνο από την τραγουδίστρια, η οποία δεν είχε καμία αντίρρηση να πληρώνει για τα πάντα –από το νοίκι και τα ψώνια μέχρι τις εξόδους και τις καταχρήσεις τους.

Τώρα όμως, το πράγμα προχωρά περισσότερο πληροφορίες θέλουν την Έιμι να πληρώνει μέχρι και για μία… αγκαλιά.

"Εκείνος τη χρέωνε μέχρι και £150 (€170) απλά για να τη φιλήσει και να καθίσει δίπλα του. Καθόταν, για παράδειγμα, σε κάποιο κλαμπ, έπιναν και κάποια στιγμή εκείνη πήγαινε και του… τριβόταν. 'Δώς μου ένα φιλάκι', του έλεγε. Και εκείνος την έβριζε χωρίς δεύτερη κουβέντα. 'Αντε γα*****. Δως μου χρήματα αν θέλεις", της έλεγε και εκείνη συνέχιζε να τον παρακαλάει. Μέχρι που του έδινε τα χρήματα και έπαιρνε αυτό που ήθελε", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδας "The Sun".

Τα νέα αυτά έρχονται μαζί με μια ακόμη αποκάλυψη που αφορά στην περιουσία της Έιμι Γουάινχαουζ.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Έιμι άφησε πίσω της £2 εκατομμύρια (€2.3 εκατομμύρια) όταν πέθανε τον Ιούλιο. Ωστόσο, με βάση το γεγονός ότι το 2008 η περιουσία της είχε υπολογιστεί περίπου στις £10 εκατομμύρια (€11,3 εκατομμύρια), ενώ πριν από έναν χρόνο είχε φτάσει ήδη στα μισά, μόνο να αναρωτιέται μπορεί κανείς: "Που πήγαν τόσα χρήματα;".

Φαίνεται ότι τα "γούστα" της Έιμι –αλλά και των φίλων της αφού κατά κοινή ομολογία η εκλιπούσα ήταν ιδιαίτερα ανοιχτοχέρα κόστισαν πολύ!

Πάντως, για την ιστορία, ο Μπλέικ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή όπου εκτίει ποινή για ληστεία, έχει εκδηλώσει έντονα την αντίδρασή του για το ότι "κόπηκε" από τη διαθήκη της πρώην συζύγου του.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι η ίδια η Έιμι του είχε υποσχεθεί ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι μετά το διαζύγιό τους, που όμως ποτέ δεν έλαβε.

Η Έιμι Γουάινχαουζ βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της στο Λονδίνο στις 23 Ιουλίου και τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Ωστόσο οι τοξικολογικές έρευνες αποκάλυψαν ότι στο αίμα της δεν υπήρχαν παράνομες ουσίες, παρά μόνο αλκοόλ.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε μία από τις επιτυχίες της διάσημης τραγουδίστριας με τίτλο: "I'm no good".

Ζωή Κίττα