Μεγαλεία Φοίβου με νέα «μούσα» την Πάολα!

06.09.2011
Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, τώρα και... Πάολα. Η τελευταία είναι η new entry στη λίστα με τις «μούσες» του Φοίβου! (Α, για ένα φεγγάρι ήτο και η Μάρω Λύτρα, μην ξεχνιόμαστε) Η αοιδός Πάολα, που λες

Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, τώρα και... Πάολα. Η τελευταία είναι η new entry στη λίστα με τις «μούσες» του Φοίβου! (Α, για ένα φεγγάρι ήτο και η Μάρω Λύτρα, μην ξεχνιόμαστε) Η αοιδός Πάολα, που λες, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Spicy, της δισκογραφικής του Φοίβου και του ομίλου Star. Και πού να φανταζόσουν εσύ πριν πέντε δέκα χρόνια ότι ο Φοίβος κάποια μέρα θα συνεργαζόταν με την Πάολα. Βρε, μια χαρά αοιδός είναι, αλλά δεν είναι και... κορίτσι πράμα, που θα πάει στους «Μασάι».

Ψέματα, όμως, δεν θα πούμε. Περιμένουμε με τεράστια αγωνία τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας. Για να είμαστε ακριβείς, περιμένουμε να δούμε τι σόι έμπνευση θα δώσει η Πάολα στον Φοίβο. Γιατί για να λέμε και τη μαύρη μας την αλήθεια, καιρό τώρα έχουμε να ενθουσιαστούμε με την έμπνευση του μουσικοσυνθέτη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, τι θα βγάλει η «χημεία» Φοίβος – Πάολα!

«Είμαι έτοιμη να προχωρήσουμε με τον Φοίβο στον δίσκο» δήλωσε όλο ενθουσιασμό η Πάολα και πού να ήξερε πόσο έτοιμοι είμαστε να το ακούσουμε. Από εδώ και μπρος... τρέμε Δέσποινα!